fbpx

Бойко Борисов: Ако имаха нещо, щяха да ни убият още днес

Новини
19
външна реклама

кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

От вас искам само да лъха доброта, омразата в един момент ще донесе поражения, които е донесла дори и при събарянията на бастилията. Хората вече трябва да разбират, че омразата довежда до хаос. Вие трябва да правите всичко възможно, това да се избегне, защото на нас ни остава по-малко време за живот, на вас ви остават 30-40-50 години. Сега не бива да чупим държавата, затова аз искам от вас добронамереност. Оставете, има кой да се кара от нашите с тях“. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежкия актив на ГЕРБ, цитиран от „Факти“.

„Аз всеки ден вече си задавам въпроса ЦИК дава ли си сметка, че остава 1 месец до изборите и че с това машинно гласуване навсякъде могат да направят голям проблем. Слагат си по две минути на машина? По две минути никъде не са наредили хората в опашка с километри, за да влизат и да прекарват по 2-3 минути вътре. Самият Радев 3 минути и 40 секунди гласува, а тези слагат две минути. Значи хората трябва да са два пъти по-интелигенти от него, но за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетинка, за да не се изложиме. Защото можеше да ни отнеме 5 минути на машини, давам само елементарен пример“, продължи бившият премиер.

външна реклама

„Кандидат-президентът Радев възлага на неговия заместник-президент, сега служебен премиер да смени еди-кой си началник. И същият този служебен, пратен от Радев, връща предложението и той издава указа, сиреч имаме Радев, Радев, Радев. Къде е балансът на властите? Нали в това ни обвиняваха…“, допълни Борисов.

Те са толкова словоохотливи, така обичат да ходят по студиата и да говорят и дори елементарния към него въпрос „Кой му е началник кабинет“, го притеснява. Представете си журналистите да си позволят да зададат такъв неудобен въпрос, кой му е началник кабинет на човек, с отнет достъп до класифицирана информация. Първо, той по време на предизборна кампания може да говори за която и да е било политическа партията, не само за нашата. Не може да ми дава оценка. Неговата червена партийка съм я побеждавал 15-ти пъти, с какво право, кой го избра да ми дава оценка . Само смях може да буди това у мен“, заяви председателят на ГЕРБ.

Какво обаче излиза – Атанасов говори за 32, Хаджигенов говори за 82-ма, днеска уважаемият Бабикян говори за 26. Излизат „уж“ контролираните служби, дали информация на всички управляващи партии в момента, събрани около Радев. Информация, за която само ние не знаем. Вие като знаете, защо ги укривате, ако сте получили информация от човека Х, от кого се криете? Ние всички сме в опозиция, всички институции са ваши. Можете всеки един да го разработите. Щял да каже, когато той иска. Точка. Когато преценил той. Това може да стане, ако си шеф на плод и зеленчук. Гледаш да затвориш сергията и да кажеш: „Продавам, когато аз искам.“ Вицепремиер обвинява основната, айде има и други партии, опозиционна партия в чудовищно нещо. Ще чакат Костинброд 2 да правят, за да не изопачим новината. Нямат нищо. Ще влязат в стопанства да намерят нещо, ако не намерят, ще изфабрикуват кадри. Ще режат, ще правят. Ако те имаха нещо, щяха да ни убият днес. Дотогава от уважените от мен медии отдолу стои „Скандал за подслушване“. Скандал ясно, ама подслушване на кого и кога. Всички останали знаят“, допълни Борисов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Стига си ревал! Още не можеш да преглътнеш и не ти дава мира факта ,че си елиминиран и твоя глас вече не струва нищо. По добре се скрии дълбоко в мръсната си дупка и не се обаждай, щото си пълен смях! 🤮

Г-н Премиер Бойко Борисов ние знаем каква е ценностната система на бившите комунисти ,знаем ,че Вие на сте канибал не ядете хора , нещо повече като Премиер на България Вие работихте за просперитета на българите което се вижда без доказателства защото всичко построено от Вашето управление не може да се скрие ние симпатизантите на ГЕРБ Ви уважаваме и сме във Ваша защита в социалните мрежи //

Ма ти си много нагъл и нахален ,а да не говорим за корумпиран до незнам си на къде ! Ти трябва да се срамуваш ,но къде странам от такъв долен лъжец ,извинявам се за изразите ! Господин Борисов ,рано или късно всичко това ще се разбере ,колкото и да купуваш твои калинки ! Като знаеш колко си наакан ,поне си трай не Дей да плюеш.! Ми от теб ,по голям комунист няма ! Забравили какъв беше ,и на кого служеше ! И аз ти вярвах ,гласувах за теб преди години ,и снимка имаме заедно ! Колко си сладък във приказките !

Явно госпдинчото има хубава службичка която не иска да загуби ,еее ще се разделиш с твоя господин министър председател той отива в историята

Г-н Премиер Бойко Борисов ние знаем ценностната система на бившите комунисти знаем че Вие като Премиер на. България работихте за просперитета на българите и всичко направено отВас се вижда без доказателства защото построеното при вашето управление не може да се скрие и ние симпатизантите на ГЕРБ сме във Ваша защита в социалните мрежи

Нервна криза го тресе Буци, защото знае какви ги е вършел с обкръжението си.
Явно е болен мозък с агресивно поведение, плачещ за усмирителна риза. Време е да млъкнеш и да изчакаш резултатите от твоето разследване. Никой не ти вярва, дори и тези които те защитават.
Много хора са свидетепи на твоите похвати.Ако си чист, трябва да си спокоен, а ти не си. Спиш ли нощем или и на сън говориш?
За младите, които си събрал да им говориш като пред аудитория, не се страхувай, но не ги увличай за твоите отговорности. Съдът ще си каже думата.
Представителите на ЕС също.

МНОГО СТЕ УМНИ И ЗАТОВА ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ …..ИСКАТЕ ЕДИН ЧОВЕК …,КОЙТО МРАЗИ СЕБЕ СИ И КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВИ ПИТАМ …ЩЕ СЕ СКРИЕТЕ В ДЪН ЗЕМЯТА И ТОГАВА ЩЕ СЕ ПИТАТЕ ….КАКВО НАПРАВИХМЕ С ТОЯ АКЪЛ ДО НИКАДЕ ….ЩЕ СИ ГО ГЛЕДАТЕ РАДЕВ ТУХЛАТА …, А ВИЕ СТЕ ПО ГОЛЯМИ ТУХЛИ …90-ТЕ ГОДИНИ ОКРАДОХА ВСИЧКО И ВИЕ БЛЕЯХТЕ И СЕГА ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО И ТРЯБВА ДА СИ СТЯГАТЕ БАГАЖА ЗА ЧУЖБИНА…!!! ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗАДРЪСТЕНЕЦИ И ТАКА ЩЕ СЕ ЗАТРИЕМ КАТО НАЦИЯ….МНОГО Е ЖАЛКО ….ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА БЪЛГАРИНА И ТОВА Е КРАЯ……!!!

Г-н Премиер Бойко Борисов ние знаем ценностната система на бившите комунисти знаем че Вие като Премиер на. България работихте за просперитета на българите и всичко направено отВас се вижда без доказателства защото построеното при вашето управление не може да се скрие и ние симпатизантитена ГЕРБ сме във Ваша защита в социалните мрежи

Самоубий се скудоумнико?!Така ще отървеш цял народ и България от 12 годишните си малоумия?! Прибери със себе си и курвите и мутрите от герб и сдс.! Вървете по дяволите?! Милиардите които откраднахте от българският народ,ние българският народ,ще си ги върнем?! Заввлачи си с теб и купените магистрати и купените медии,огън да ви изгори и пепел да не остане…България без вас ще пребъде!

Явно госпожата има хубава службичка която не иска да загуби ,еее ще се разделиш с твоя господин министър председател той отива в историята

Нервна криза го тресе Буци, защото знае какви ги е вършел с обкръжението си.
Явно е болен мозък с агресивно поведение, плачещ за усмирителна риза. Време е да млъкнеш и да изчакаш резултатите от твоето разследване. Никой не ти вярва, дори и тези които те защитават.
Много хора са свидетепи на твоите похвати.Ако си чист, трябва да си спокоен, а ти не си. Спиш ли нощем или и на сън говориш?
За младите, които си събрал да им говориш като пред аудитория, не се страхувай, но не ги увличай за твоите отговорности. Съдът ще си каже думата.
Представителите на ЕС също.

ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ БЕ БОКО ( ТИКВАТА)? ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ, ТА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОКАЖЕШ ВЕЧЕ!!!!!!!! ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ И НАХАЛЕН, ЧЕ ГРАНИЦИ НЯМАШ!!!!! ОТ ЗЛОБА ДОРИ НЕ ЗНАЕШ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ, ТОЛКОВА СИ ПРОСТ!!! ДОРИ ДА ИЗКАРАТ КИРЛИВИТЕ ТИ РИЗИ И ВСИЧКИ ТИ ПРЕСТАПЛЕНИЯ, НЯМА КОЙ ДА ТЕ ВКАРА В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА Е ПОД ТВОЕ РЪКОВОТСТВО!!!!!!!!!!! НАГЪЛ И НАХАЛЕН!!!!!!!!!

ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ БЕ БОКО,ЧЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЖЕШ НИКОГА ВЕЧЕ!!!!!!!!! ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ И НАХАЛЕН, ЧЕ ГРАНИЦИ НЯМАШ!!!!!!! ОТ ЗЛОБА ДОРИ НЕ ЗНАЕШ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ!!!! ДОРИ ДА ИЗКАРАТ ВСИЧКИТЕ ТИ КИРЛИВИ РИЗИ, НЯМА КОЙ ДА ТЕ ВКАРА ТАМ КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО, ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА Е ПОД ТВОЕ РЪКОВОДСТВО!!!!!!! И ГАРВАН ГАРВАНО, ОКО НЕ ВАДИ, КАЗВА НАРОДА! НО И ТВОЯ СЪД ЩЕ ДОЙДЕ!!!!!!!!

ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ БЕ БОКО, ТА НИКОГА ДА НЕ СЕ ПОКАЖЕШ ВЕЧЕ!!!!!!!!ЩО ЗА НАГЪЛ И НАХАЛЕН ЧОВЕК СИ ТИ!!!!!ОТ ЗЛОБА ДОРИ НЕ ЗНАЕШ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ!!!!!!!!!!!ДОРИ И ДА ИЗВАДЯТ ВСИЧКИТЕ ТИ КИРЛИВИ РИЗИ, НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ВКАРАТ ТАМ КЪДЕ ТИ Е МЯСТОТО,ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА Е ПОД ТВОЕ РЪКОВОДСТВО!!!!!!!ГАРВАН, ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ!!!!

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
„Барометър“: ГЕРБ ще бие на изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Барометър“, който тотално не позна миналите избори, излезе с ново проучване, което отново дава категорична победа на ГЕРБ. На фона на динамично променяща се обстановка нагласите за гласуване търпят леки промени, но прогнозите отново са за шест-седем партии в следващия парламент и несигурност в …

Новини
Експерт: Единствената ни завършена магистрала „Тракия“ е най-смъртоносна в света

външна реклама Снимка pixabay „Магистрала „Тракия“, единствената завършена магистрала в България, има повече жертви, отколкото жертвите на всички останали магистрали. Няма в целия свят магистрала, в която в рамките на 3 години да загинат 100 човека“, сподели инж. Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в студиото на „България сутрин“ …

Новини
Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

външна реклама Снимка Bulgarian-Air-Force В какво състояние е записващото устройство и може ли да даде информация за това какво точно се е случило ще стане ясно по-късно през деня, когато се очаква служебният военен министър Георги Панайотов да даде брифинг. Това научи NOVA от източници в министерството на отбраната. външна …