Богатството на Пеевски се увеличи с още 21 млн. лв. за година

Новини
13
реклама

За една година депутатът от ДПС е забогатял с нови 21 млн. лв., които е изкарал от дивиденти, става ясно от имуществените декларации на властта, публикувани от Антикорупционната комисия (КПКОНПИ), пише www.mediapool.bg.
Подаването им през 2020 г. леко се забави заради извънредните мерки около коронавируса, като
отразените доходи се отнасят за 2019 г.
Спечеленото от депутата е тройно повече в сравнение с декларацията от миналата година, където той бе обявил около 7.6 млн. лв. получен дивидент през 2018 г.
Пеевски започна публично да обявява богатството си преди три години, когато изведнъж декларираното в Сметната палата нарасна 4800 пъти и от гражданин със скромно имущество той се оказа мултимилионер.
За пръв път през 2017 г. депутатът декларира доходи за 2016 г. от дивидент в размер на 56.5 млн. лв., а през 2018 г. обяви постъпления от 37 млн. лв. за предходната година. След това богатството му продължи да расте според обявеното в имуществените му декларации, но не и с темповете от 2016 г. и 2017 г.

реклама
loading...

Вижте нещастници, този дебелак не започна кариерата си и не направи милионите си по времето на Герб а по времето на БСП и с парите на майка си която е видна БСПарка от миналото а и ако си спомняте при управлението на кабинета Орешарски от БСП той беше предложен за министър на външните работи така че престанете да манипулирате младите хора в България защото те надали ги помнят тези неща но хубавото е че ние по възрастните го правим

Шиши тръгна от БСП ,но сега при герб си декларира милионите /разбира се -част от богатството си / благодарение на далаверите с герберските комунисти от БКП-на Боко -бандита .-заедно разграбват и приватизират държавата …!?

За какво му са толкова пари? Да дари част от тях на болници,старчески домове ,училища…

Той бил тръгнал от БСП и Орешарски и майка му ……пък едва ли не баба му…….. КОГА Е ДЕКЛАРИРАЛ МИЛИОНИТЕ СИ И ПРИ КОГО ??????? КОЙ И ЗАЩО МУ Е ПОЗВОЛИЛ ДА СИ УЗАКОНИ БОГАТСТВОТО БЕЗ НИКАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ ??????? И защо трябва да съм нещастник малоумен глупак такъв ???

Точно за това е бунта извън парламента. Защо само фирмите на Пеейки на Д.Д.сещайте се да печелят Обществени поръчки? Други по кадърни няма ли В тая държава? Или от време оно обръчите от фирми и порции се раздават от най.предатели.

Верно е – по времето на Б.Борисов Шиши обедня, даже отслабна. Но аз се питам, кога Бойко взе да трупа „МАЗНИНКИ“ – че чак да пълни шкафове и чекмеджета…??? Във всяка нормална държава – щеше да бъде разпънат на кръст…!!!

𝙺𝚊𝚔 𝚜𝚒 𝚙𝚘𝚣𝚟𝚘𝚕𝚚𝚟𝚊𝚝𝚎 𝚍𝚊 𝚙𝚛𝚎𝚍𝚕𝚊𝚐𝚊𝚝𝚎 𝚋𝚎𝚣𝚙𝚕𝚊𝚝𝚗𝚒 𝚝𝚎𝚕𝚎𝚟𝚒𝚣𝚒𝚒 𝙺𝚊𝚝𝚘 𝚙𝚕á𝚝𝚊𝚗𝚘. 𝙽𝚒𝚝𝚘 𝙴𝚍𝚒𝚗 𝚍𝚛𝚞𝚐 𝚘𝚙𝚎𝚛𝚊𝚝𝚘𝚛 𝚗𝚎 𝚐𝚘 𝚙𝚛𝚊𝚟𝚒

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
Борисов: Брилянтен ход на българската дипломация и политически елит

реклама Снимка ФБ „Отбелязваме 112 години от обявяването на независимостта на България! Брилянтен ход на българската дипломация и политически елит. Пример как с премерени и смели действия се постига една дългоочаквана цел, особено важна за нашето развитие, самочувствие и международно положение. Днес единствено независимите държави могат да отстояват ефективно националния …

Новини
Глория разбуни държавата: Да, бях любовница на Георги Илиев

реклама Снимка ФБ Глория След като от 2 десетилетия се прави на ударена по темата, за първи път в биографичната си книга фолк дивата Глория разказва за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила …

Новини
Симеон Сакскобурготски: За всички е ясно, че е време за промяна

реклама Снимка wikipedia ОБРЪЩЕНИЕ НА Н.В. ЦАР СИМЕОН II ПО СЛУЧАЙ 22 СЕПТЕМВРИ-ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ: В навечерието на 22 септември, тази толкова значима дата – обявяването на Независимостта на България, с което страната става суверенен, самостоятелен и равноправен субект в международните отношения, нека осъзнаем, че това е било …