fbpx

Бобоков се сдоби с ново обвинение след интервюто пред БТВ

Новини
4
реклама

Кадър видео БТВ

След интервюто по БТВ, в което Пламен Бобоков заяви, че триумвиратът Борисов, Пеевски и Гешев управлява България веднага му повдигнаха ново обвинение и му наложиха нова мярка.

Окръжна прокуратура гр. Русе е повдигнала ново трето обвинение на Пламен Бобоков – този път по чл.278 ал.6 пр. 2 вр. пр. 1 от НК. за държане без регистрация на археологически обекти и налагат мярка за неотклонение „ПОДПИСКА“.

Това става ден, след като бизнесменът даде интервю пред БТВ, в което каза, че „единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се казва Пеевски“.

реклама

Припомняме, че петък, 27 ноември – Атанас Бобоков излезе на свобода срещу рекордна парична гаранция от 2 000 000 лв.

Бобокови бяха обвинени заедно с бившия зам.-министър на околната среда Красимир Живков в организирана престъпна група за търговия с боклук. Те са заподозрени, че са депонирали опасни оловни отпадъци от фирмата „Монбат Рисайклинг“ на няколко места из страната, знаейки, че няма как да ги обезвредят. През юли пък стана ясно, че и прокуратурата в Италия разследва братята Бобокови за нелегална търговия с боклук.

реклама
loading...

Бобоков говори все различни лъжи пред всяка телевизия !!!А само вида му е на мафиот !!!

Че нали у нас няма терор , всеки може да се защити. Едни имат боклук, други пачки с евро ,пистолети, кюлчета злато, но никой за нищо не е виновен, Дори и онези с къщи за тъщи , а бе само комунистите от преди 30 години трябва да носят отговорност.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
1
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …

Новини
Георги Гергов за Ковид-19: Толкова се пазих, и пак

реклама Кадър Канал 3 Пловдивският бизнесмен Георги Гергов е в болница в Пловдив, за момента без усложнения. Той изобщо не е имал симптоми, но решил превантивно да си направи PCR тест, който обаче се оказал положителен. Понеже страда от диабет, Гергов бил настоятелно посъветван от лекарите да постъпи в здравно …