fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Любимецът на зрителите на bTV Боби Лазаров направи немислимото – започна да говори за диети. Синоптикът и космически ентусиаст с внушителна фигура явно се рови в различни изследвания, за да открие най-добрия хранителен режим за себе си.

Това си пролича в днешното издание на сутрешния блок, когато тъкмо Лазаров отвори тема за здравословното хранене.

Естествено, като всеки в процес на отслабване, той първо развенча един мит, а по-точно т.нар. палео диета. Тя се изразява най-общо казано в консумацията на повече месо и салати с избягване на зърнени и бобови храни. Предполага се, че така са се хранили древните хора.

Лазаров обаче открил сериозно изследване, което отрича това и сочи, че предците ни праисторията се яли каквото намерят на мястото, където живеят.

По този повод Боби Лазаров обобщи, че дали ще пълнееш е въпрос на индивидуалния организъм и даде пример с Цънцарова.

“Мария може да изяде два дюнера и да не ѝ личи, аз като пия вода и качвам 6 килогарма”, пошегува си синоптикът.

“Така ми почва деня, с два дюнера”, включи се в шегата Цънцарова. Това пък даде на Боби нов повод да ѝ разцелува ръка, което и друг път се е случвало на живо в ефир.

Проф. Рачев, който в петък сутрин също се озова на диванчето на сутрешния блок, веднага добави, че като става въпрос за храна, не може да не се спомене и пиенето, по-специално на алкохол.

“Чакайте, аз ще говоря за изпълкома на БФС”,  обади се веднага спортният журналист Митко Тасев при споменаването на алкохол. Шегата му попадна точно на мястото, така че и операторите и екипа зад кадър чак се разсмяха.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!