fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Боби Лазаров се скара на цяла България по БТВ: Разглезихме се

На фона на усложнената зимна обстановка, в която се събудиха много българи в началото на новата седмица, синоптикът на bTV Боби Лазаров се превърна в главен герой на сутрешния блок на телевизията. Освен неговите подробни прогнози и обяснения за развитието на атмосферните условия над страната, той изпадна и в малко изненадващ коментар по темата.

„26 ноември – какво да вали?!“, почти ядосано заяви Чичо Боби, както го наричат колегите в телевизията. Той заяви, че българите са се разглезели с мекото и топло време в последните зими, макар че призна, че думата може би не е най-подходящата.

„Имаше цели седмици с минус 10 градуса и то преди 5-6 години“, припомни си опитния репортер и синоптик на bTV.

Той разказа, как е снимал репортаж, в който в най-големия студ в едно село хората извадили рамка на легло с пружина, вързали две жици и се топлили на нея като на голям реотан. Лазаров освен това успокои хората, че още тази седмица се чака затопляне и температури над 10 градуса на много места в страната, което всъщност не е нормално за началото на декември.

Недоволни от снега си го изкараха на проф. Рачев

Златимир Йочев пък се пошегува с проф. Георги Рачев, като показа публикация от Фейслук, в която климатологът е обвинен в безотговорност, защо бил на кино, докато снегът затрупва България. В нея очевидно се прави аналогия с министъра на вътрешните работи, който беше на прожекция при последните размирици с футболни фенове в София.

Мария Цънцарова – да не остана назад от колегите си в шегите, заяви, че проф. Рачев трябвало да излезе да „лови снежинките във въздуха“, по аналогия със стара реплика на Бойко Борисов. Тя обаче му изпрати и още двама души за компания.

Това бяха министър-председателят акад. Денков и Делян Пеевски от ДПС. Последният се самопредложи за премиер, защото Денков не се справял със снежното бедствие.

„Проф. Рачев, акад. Денков и Пеевски трябва да ловят снежинките!“, заяви Цънцарова. „Интересна компания би се получила“, допълни я с усмивка Злати Йочев.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!