fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Боби Лазаров се скара на цяла България по БТВ: Разглезихме се

На фона на усложнената зимна обстановка, в която се събудиха много българи в началото на новата седмица, синоптикът на bTV Боби Лазаров се превърна в главен герой на сутрешния блок на телевизията. Освен неговите подробни прогнози и обяснения за развитието на атмосферните условия над страната, той изпадна и в малко изненадващ коментар по темата.

„26 ноември – какво да вали?!“, почти ядосано заяви Чичо Боби, както го наричат колегите в телевизията. Той заяви, че българите са се разглезели с мекото и топло време в последните зими, макар че призна, че думата може би не е най-подходящата.

„Имаше цели седмици с минус 10 градуса и то преди 5-6 години“, припомни си опитния репортер и синоптик на bTV.

Той разказа, как е снимал репортаж, в който в най-големия студ в едно село хората извадили рамка на легло с пружина, вързали две жици и се топлили на нея като на голям реотан. Лазаров освен това успокои хората, че още тази седмица се чака затопляне и температури над 10 градуса на много места в страната, което всъщност не е нормално за началото на декември.

Недоволни от снега си го изкараха на проф. Рачев

Златимир Йочев пък се пошегува с проф. Георги Рачев, като показа публикация от Фейслук, в която климатологът е обвинен в безотговорност, защо бил на кино, докато снегът затрупва България. В нея очевидно се прави аналогия с министъра на вътрешните работи, който беше на прожекция при последните размирици с футболни фенове в София.

Мария Цънцарова – да не остана назад от колегите си в шегите, заяви, че проф. Рачев трябвало да излезе да „лови снежинките във въздуха“, по аналогия със стара реплика на Бойко Борисов. Тя обаче му изпрати и още двама души за компания.

Това бяха министър-председателят акад. Денков и Делян Пеевски от ДПС. Последният се самопредложи за премиер, защото Денков не се справял със снежното бедствие.

„Проф. Рачев, акад. Денков и Пеевски трябва да ловят снежинките!“, заяви Цънцарова. „Интересна компания би се получила“, допълни я с усмивка Злати Йочев.

Блиц Новини
Градушката остави много убити животни по полето

Кадри Нова ТВ Огромни щети причиниха поредицата от градушки в различни части на страната през миналата седмица. Пострада доста имущество на хората като автомобили, покриви, прозорци. Постепенно възстановяването започна, хората подменят изпочупеното по имотите си. Не са малки и щетите по полето и в градините на хората. Редица насаждения пострадаха, …

Блиц Новини
Мариан Бачев подгонен от НАП за задължения

Снимка профил ФБ Актьорът комик Мариан Бачев е получил уведомление, че е неизряден платец и трупа задължения. Много хора са изпадали в такава ситуация, някои дори идея нямат, че дължат нещо, докато не се наложи да ползват административни услуги. Той сподели с феновете си в социалната мрежа, че вече е …

Блиц Новини
Иван и Андрей: Защо спира „Фермата“?

Кадри Неофишъл, ютуб Ние се сраснахме с Фермата. Голяма част от зрителите вярват, че това е формат на Иван и Андрей. Той формално не е, но на практика остава такова впечатление. Андрей сподели, че той е бил за продължаване на предаването, но Иван е бил против. В един момент не …

error: Content is protected !!