fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него.

По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат с истории за официално регистрирани НЛО, мистични пирамиди и изчезнали хора. Всички тези страхотии са в Аляска, разказа любознателния синоптик.

Тирадата на Лазаров започна от любопитната информация на Златимир Йочев, който заяви, че в най-северното населено място на американския щат хората днес престават да виждат слънцето. За тях полярната нощ ще продължи чак до 23 януари.

“Това е достатъчен повод да минеш на антидепресанти”, включи се в обсъждането новинарят Ивайло Везенков.

Взимайки повод от думите му, Боби Лазаров добави, че Аляска е официално мястото в САЩ, където най-често са регистрирани НЛО. Синоптикът обаче подчерта, че многобройни случаи са регистрирани съвсем официално, наблюдавани са от военни бази и цивилните власти. И това беше само началото на страшните истории.

Лазаров разказа, че в Аляска има триъгълник, който е аналог на Бермудския триъгълник.

По думите му, там за период на 35-40 години са изчезнали близо 50 хил. човека.

Предполага се също, че под ледовете в района има мистериозна пирамида.

Районът се охранява и там има секретна военна база, допълни Лазаров.

Злати Йочев избухна с чалгаджийски цитат

“Да не ни вкарваш в някаква теория на конспирацията рано сутрин”, усъмни се новинарят Везенков.

Злати Йочев пък реши да разведри обстановката с чалга цитат. “Пирамиди, фараони… Гет ъп у!”, изломоти водещият.

Цънцарова пък през цялото време гледаше захласнато синоптика, докато не и казаха в слушалката да се дръпне, че да не получи пак целувка в ефир от Чичо Боби, както стана преди известно време.

Лазаров заяви, че в разказа му няма нищо конспиративно, а цитира НАСА. Той добави, че американските военни наблюдават необяснимите летящи обекти и по техни данни, някои от тях се движели със скорост над 5 хил. км/ч и правили странни маневри. Синоптикът подчерта също, че сред изчезналите в мистериозния триъгълник има и двама висши политици от Аляска и от края на 70-те досега не е намерена и следа от тях.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!