fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него.

По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат с истории за официално регистрирани НЛО, мистични пирамиди и изчезнали хора. Всички тези страхотии са в Аляска, разказа любознателния синоптик.

Тирадата на Лазаров започна от любопитната информация на Златимир Йочев, който заяви, че в най-северното населено място на американския щат хората днес престават да виждат слънцето. За тях полярната нощ ще продължи чак до 23 януари.

“Това е достатъчен повод да минеш на антидепресанти”, включи се в обсъждането новинарят Ивайло Везенков.

Взимайки повод от думите му, Боби Лазаров добави, че Аляска е официално мястото в САЩ, където най-често са регистрирани НЛО. Синоптикът обаче подчерта, че многобройни случаи са регистрирани съвсем официално, наблюдавани са от военни бази и цивилните власти. И това беше само началото на страшните истории.

Лазаров разказа, че в Аляска има триъгълник, който е аналог на Бермудския триъгълник.

По думите му, там за период на 35-40 години са изчезнали близо 50 хил. човека.

Предполага се също, че под ледовете в района има мистериозна пирамида.

Районът се охранява и там има секретна военна база, допълни Лазаров.

Злати Йочев избухна с чалгаджийски цитат

“Да не ни вкарваш в някаква теория на конспирацията рано сутрин”, усъмни се новинарят Везенков.

Злати Йочев пък реши да разведри обстановката с чалга цитат. “Пирамиди, фараони… Гет ъп у!”, изломоти водещият.

Цънцарова пък през цялото време гледаше захласнато синоптика, докато не и казаха в слушалката да се дръпне, че да не получи пак целувка в ефир от Чичо Боби, както стана преди известно време.

Лазаров заяви, че в разказа му няма нищо конспиративно, а цитира НАСА. Той добави, че американските военни наблюдават необяснимите летящи обекти и по техни данни, някои от тях се движели със скорост над 5 хил. км/ч и правили странни маневри. Синоптикът подчерта също, че сред изчезналите в мистериозния триъгълник има и двама висши политици от Аляска и от края на 70-те досега не е намерена и следа от тях.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!