fbpx

„Блиц“: Вече е ясно кой ще смени Антон Хекимян в ефира на bTV

Новини
29
реклама

кадър: bTV

Следкато водещият на сутрешното предаване на bTV Антон Хекимян беше повишен и става новият шеф на новинарската дирекция в телевизията, вече стана ясно кой ще заеме неговото място в ефира. Медията бе разтърсена от редица рокади след промяната в собствеността, които бяха инициирани от новия главен изпълнителен директор Мартин Швехлак, пише по този повод „Блиц“.

Близки до bTV разкриха пред медията, че човекът, върху когото са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов. Денислав Борисов ще седне на горещия стол Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди това е натрупал разнообразен новинарски опит в други две телевизии. Смята се, че той достатъчно добре познава атмосферата сред колегите си, има насъбран опит и ще може адекватно и успешно да замести своя именит колега.

реклама

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...

Няма лошо !Браво на Денислав !Той отдавна работи с Хекимян и дано е чудесен водещ !!!

Браво на Денивлав. Пожелввам му попътен вятър и много успех. Да не се давана политиците.

Дано момчето има успех и да не е подлизурко като Хекимян.

Моето скромно мнение,че достоен заместник на Антон Хекимян е Мария Цъпцарова!

Искам да попитам Антон как ще се затвори в един кабинет с една дълга маса и всеки ден ще се среща с едни и същи лица.В ефир той ръководеше цяла нация, цял свят коментари беседи във всички свери на науката.Той беше емблема на екрана,а сега затворен в кабинета дали ще може да издържа сам на дългата маса.Дали да не размислиш Антоне не винаги парите оправят живота.

Ооо Цънцарова има още много хляб да яде докато седне на горещ стол

Браво на Денивлав. Пожелввам му попътен вятър и много успех. Да не се давана политиците. И хора спрете да хулите Хекимян или Денислав.

Почти не гледам БТВ, но когато съм попадала на това момче нещо не ми допада. Нищо лично. Просто има хора ,които ги обича камерата и се държат много естествено. Той не е от тях (според мое скромно мнение)

Грешите.Аз гледам редовно сутрешния блок и на ТРИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.НО ПО btv е най добре подготвено предаването и лично водещия има най -много заслуги!

От този кабинет се изхвърча бързо. В.Петков не е нужен и…си отива. Това чака и Хекимян! Жалко, че Антон не го разбира! Парите са голяма сила!

Поредната глупост! Антон Хекимян е достоен водещ и заслужава да остане като водещ!

Аз харесвам Мария Цънцарова
и защо да не работят двама с другия говорител…както в другите телевизии…може да се заместват…когато е необходимо.

Грешите.Аз гледам редовно сутрешния блок и на ТРИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.НО ПО btv е най добре подготвено предаването и лично водещия има най -много заслуги!

Браво на Денивлав. Пожелввам му попътен вятър и много успех. Да не се давана политиците. И хора спрете да хулите Хекимян или Денислав.

Радвам се , че пред толкова софиянци избраха Старозагорец.
На БНТ имаме пак достоен кадър!
И провинцията има ами

Хекимян е рутина, ще се справи. Браво и честито!

В общи линии е стани ти да седна аз. И така, докато дойде новия собственик. Хекимян напоследък не е интересен. Да видим заместника.

29 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Скоростта на вятъра в Сливен мина над 120 км/ч

реклама Снимка pixabay Обстановката в цялата страна е усложнена. Заради силните пориви на северозападният вятър на много места има навявания и преспи. Над 120 км/ч стига скоростта на вятъра в Сливен по последни данни на МТО станцията в града, съобщиха от отдел „Сигурност и управление при кризи“ в Община Сливен. …

Новини
Математикът Лъчезар Томов прогнозира спад на смъртни случаи през следващите 14 дни

реклама Снимка профил ФБ Лъчезар Томов прогнозира продължаващ спад на смъртните случаи и в следващите две седмици. Той подкрепи това с графики. Прогноза за средния брой смъртни случаи на ден, продължаващ спад през следващите 14 дни. Делът на децата сред позитивните тестове трайно расте, видимо по-бавно, тъй като са 40% …

Новини
Министър Борисов: Ако заведенията отворят сега, нарушават правилата

реклама Кадър видео БНТ Готов съм да открием един отворен кабинет за бизнеса в министерството, така че те да са заедно с нас и да са информирани за всяка една стъпка, подчерта министър Борисов. По думите му, от властите се търси баланс – да се запази здравето на хората и …