fbpx

Био препарат за петна в помощ с ужасните петна от Amalina.eu

Новини

Гадост! Оляхте с кафе любимата си бяла блуза, ами сега!? Спокойно, в тази статия ще ви запознаем с един натурален и доказано качествен продукт, с чиято помощ ще се справите лесно и бързо с отстраняването на ужасните петна от любимите си дрехи. Покривката на масата отново е съсипана, защото детето е разляло нещо, мъжът ви е оцапал с масло любимите си дънки, а едно ужасно петно загрозява любимата ви туника? Всичко е наред, защото насреща е препарата за петна Amalina.

Ефективност, качество и нежност в един продукт

Препаратът за петна на Amalina е специално разработен за да се бори, при това доста ефективно с най-упорите петна от мазнина, оцветяващи храни и напитки, моторно масло и т.н. Продуктът включва в състава си натурален растителен сапун, с отлични измиващи и отстраняващи мръсотията свойства. Към него са добавени много малко ПАВ (повърхностно измиващи вещества) и динатриева сол, колкото препаратът да бъде ефективен в отстраняването на петната, но и същевременно с това да е щадящ и нежен към тъканите и цветовете на любимите ви дрехи. Накрая към продукта е включен и натурален ароматизант, който не дразни сетивата и кожата.

външна реклама

Препаратът за петна Amalina.eu ефективно се бори с отстраняването на всякакъв вид петна по дрехите. Необходимо е само да ги навлажните и да втриете малко от кремообразния продукт и да ги оставите да престоят за около 15 мин., до половин час. След което ги пуснете в пералнята, както обичайно. За още по-добър ефект използвайте и био прах за пране Amalina. Резултатите са повече от впечатляващи – нито помен от ужасните петна, а дрехите ви чисти, ухаещи приятно и с освежени цветове, досущ като нови.

Друго неоспоримо качество, което няма как да не споменем в продукта на Amalina е, че той е изключително нежен към кожата. Поради ниското съдържание на химикали и биологичната си основа, препаратът за петна се препоръчва за хора с нежна кожа, бебета и деца, както и за хора с кожни проблеми, например атопичен дерматит.

Защо да избера био препарат за петна от Amalina?

На първо място са био съставките, отличаващи препарата за петна, които не дразнят кожата, дори и най-чувствителната и проблемната и освен това не замърсява допълнително природата, попадайки в отпадните води. Отличната комбинация от натурални съставки в препарата го прави изключително ефективен в отстраняването на особено упорити петна от дрехи. За разлика от много други популярни препарати за отстраняване на петна, този на Amalina е достатъчно нежен и неагресивен към тъканите на дрехите и техните цветове.

Петната от вино, кафе, кетчуп, различни видове мазнина и наслоена мръсотия вече не са проблем, защото има специален био продукт. Определено си заслужава да разполагате с препарата за петна Amalina под ръка, защото никога не знаете кога ще ви се наложи да ги използвате. Вземете го сега на ниска цена, директно от сайта на производителя – amalina.eu. Разгледайте и другите ни продуктити, като например новият ни продукт спрей за сън.

 

*публикация

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!