fbpx
БТВ

Кадри: БТВ

Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази.

Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите.

„Кой художник си спечелва противоречива слава с това, че подарява отрязана част от тялото си на жрица на любовта?“, бе шестото питане, а вариантите, между които тя трябваше да избира, бяха Пол Гоген, Анри дьо Тулуз-Лотрек, Анди Уорхол и Винсент ван Гог. Участничката още преди да чуе отговорите каза Ван Гог и това беше правилно.

Последва въпрос за 1500 лева: „Откъде получава названието си платоничната любов?“ – Философа Платон, Метала платина, Географското плато или Платото за сервиране. Тук дамата също не срещна затрудения и правилно избра философа Платон.

„Коя е най-старата от изброените азбуки?“, я пита след това водещият Михаил Билалов, а Бънкова избра Финикийска в конкуренцията на Латиница, Кирилица и Гръцка, продължавайки напред в играта.

На следващия въпрос й се наложи да се допита за първи път до жокер. „Колко деца имат Татко Барба и Мама Барба от известната анимация „Барбароните“?“ – 3, 5, 7 или 9. Стефанка се насочи към три, но реши да повика приятелката си Владина от публиката.

Тя призна, че се двоуми между девет и седем. Затова двете се обединиха около отговор С и Билалов ги зарадва, че това е правилно.

След това участничката заключи 5000 лева като втора сигурна сума. Въпросът за нея бе: „Майстори в битката с кое оръжие са били жителите на Балеарските острови, което ги прави ценни съюзници в античността?“ – Меч, Копие, Лък или Прашка.

Жената се насочи към лък, но реши да не рискува и затова се обади на приятелката си Мариана Митева от Париж. За нейно съжаление жокерът не каза нищо в слушалката.

Поради тази причина Бънкова поиска и 50:50, с чиято помощ избра прашка и така продължи напред в играта.

„Кой баскетболист, висок 218 сантиметра, вкарва 38 387 точки за 20 сезона в НБА?“, бе следващият въпрос, а възможните отговори – Уилт Чембърлейн, Карийм Абдул-Джабар, Меджик Джонсън и Майкъл Джордан.

Участничката чистосърдечно призна, че не знае отговора, но посочи интуитивно „Б“ и той се оказа верен. Това предизвика нестандартна реакция в Михаил Билалов. Той първо се хвана за главата, а след това стана и тръгна да си ходи от студиото.

„Не, аз си тръгвам вече! Писна ми. Ей такива интуиции днеска, вече полудях. Не мога повече. Ей така, да дойдат от Бургас да ми дават някакви… Сега ще трябва да давам чек. Идват тука, нищо не знаят, баскетбол за първи път чуват, и шляяяяяп. 10 бона ей така – кош“, каза той с усмивка.

Въпросът за 20 000 лева бе „Коя актриса има и британска, и американска Тройна корона?“ – Виола Дейвис, Джесика Ланг, Ингрид Бергман или Хелън Мирън. Тук участничката реши да се откаже, тръгвайки си с 10 000 лева. Извън играта посочи Джесика Ланг, но верният отговор се оказа Хелън Мирън.

Блиц Новини
Пазят в тайна „Островът на стоте гривни“

Кадри профил инстаграм Екипът осъществяващ грандиозното риалити „Островът на стоте гривни“ пропътува цели два дни докато достигне дестинацията, която се пази в тайна. Първи кадри от тайнственото място, показа водещият Александър Сано, като само загатна, че това е раят на земята. Актьорът, който ще бъде лице на приключенското риалити заедно …

БТВ
Изборите влияят зле на здравето

Кадри БТВ Здравето е на първо място за всеки един от нас това е безспорно. Кардиологът проф. Марчев обясни как влияят на хората изборите. Стресът от изборите качва и физическите заболявания – по време на изборите се качват белодробните инфекции, стомашно-чревните инфекции, качва се травматизмът. Стресът от изборите качва кортизола …

БГ звезди
Миро вкара всичките си пари в строеж на къща, ще бачка цяло лято

кадри bTV Звездата на българската поп музика Миро отправи много интересни послания и признания в деня за размисъл преди изборите. Той се появи в сутрешния блок на bTV при Митьо Маринов и Бесте Сабри да представи новата си песен, но разговорът тръгна бързо в много различна посока. Певецът не се …

error: Content is protected !!