fbpx

Билалов се впечатли от житейската история на участничка: Тук рядко е сядал човек като вас

БГ звезди

Кадри: БТВ

Водещият на предаването „Стани богат“ Михаил остана истински очарован от участничката Росица Стефанова. Освен от знанията, която тя демонстрира, той бе впечатлен чисто житейски от това, което дамата е преживяла.

външна реклама

Тя е от Сливен и е бивш журналист, била е ПР и социален работник, а понастоящем се занимава с педагогика – преподава на деца с особено развитие. „Стремежът ми е да ги променя. Да ги измъкна от тежката ситуация, в която са. И да ги направя стойностни хора, доколкото е възможно. Детето е извършило някакво престъпление, защото е останало без, да речем, родителски надзор или е неглижирано. Аз съм и учител в същото време и се стремя да накарам децата да бъдат личности, да бъдат мислещи и смислени хора. Няма универсален съвет към родителите. Любовта – да, но тя не е достатъчна, защото ако едно дете получава прекалено и само любов, то става един консуматор и някакси не му достига това, което има. Имало е и такива ситуации, в които точно, защото е презадоволено едно дете, то посяга към наркотици. Това са едни от тежките случаи“, разказа тя.

„Благодаря ти за това, което правиш за българските деца. Не е лека работа. Аплодисменти“, възхити се Билалов.

По-късно в предаването тя разкри още интересни неща, през които е минала. Повод за една от историите бе, че се двоуми при избора на отговорите на въпросите. „Лошото е, че аз знам отговорите, но не знам защо така се двоумя. Знаете ли какво съм правила? Влизала съм на операции, за да си тренирам психиката. Гледала съм мозъчни операции. Директорът на болницата ме е пускал. Аз не съм се притеснила. Единствено ме притесни, че гледам и не мога да помогна с нищо. С такава прецизност се работеше, невероятен синхрон. На мен понеже винаги ми е интересно да научавам нещо ново – исках да видя мозъка“, сподели тя.

Оказа се, че Ралица Стефанова е работила и в женския затвор в Сливен. „Там бях учител. Нямам много стаж, но съм видяла всякакви неща – и хубаво и не дотам. Страшно си е“, сподели участничката.
Тя днес продължи от осми въпрос, тъй като вчера отговори на първите седем. Именно 2000 лева затвори като втора сигурна сума и успя да я спечели, но остана без жокери за следващите въпроси. Все пак педагожката отговори без проблем на още два, но на този за 10 000 лева посочи грешен отговор и си тръгна с 2000 лева.

„Не се ядосвай, направи страхотна игра. Чудесна игра и една достойна сума. Ти си една от най-интересните участнички, които са сядали тук. То не бяха затвори, мозъчни операции, проблеми с деца“, каза с усмивка Билалов, който при един от нейните отговори в предаването дори стана от стола си, за да я поздрави.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!