fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Билалов се скъса да посказва на колега и го прати във Франция

Изненадващо лесни въпроси започнаха да се падат в “Стани богат”, когато на Стола на богатството седна актьорът Борислав Дойчинов.

Във втората вечер на неговото участие в предаването той получи и доста сериозна колегиална помощ от Михаил Билалов. На практика водещият диктуваше на играча ходовете, които да предприеме, разсейваше го, когато бърка и многозначително мълчеше, когато налучка верният отговор.

Дойчинов изтъкна много хубава причина да играе в шоуто за знания – той иска да заведе семейството си на гости на братовчедите му в Бордо, Франция. В този момент сякаш целия екип на “Стани богат” заедно с компютъра почнаха да играят в полза на актьора. На него започнаха да му се падат въпроси, които не отговарят по трудност на сумите, за които се играе. Нито един от тях не беше зададен подвеждащо.

С помощта на Билалов, актьорът използва жокерите си правилно, като стигна до сумата от 5000 лева.

Едно от разиграванията беше особено интересно. Въпросът беше забавен и свързан с банани.

След като стигна до верния отговор – D, Борислав Дойчинов получи от Билалов банан и водещият започна да говори по темата, дали играта е нагласена.

“Да не кажат мнителните зрители, а те не са малко, че е нагласено – давам ти следобедната си закуска. Ей сега казах на човек от екипа да ми донесе банана, който ми беше за закуска, но ти го давам. Канибал!”, така обясни импровизацията си Михаил Билалов.

Следващият въпрос беше твърде лесен. На него може да отговори всеки, който е гледал филмът “Властелинът на пръстените”, даже и без да е чел книгата.

Актьорът обаче не знаеше правилния отговор. Билалов попита децата на Дойчинов дали те знаят правилния отговор, но и те не се оказаха почитатели на Толкин. Така играчът се отказа, а водещият си отдъхна, че няма да му се налага повече да изкривява правилата на “Стани богат”.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!