fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Билалов се скъса да посказва на колега и го прати във Франция

Изненадващо лесни въпроси започнаха да се падат в “Стани богат”, когато на Стола на богатството седна актьорът Борислав Дойчинов.

Във втората вечер на неговото участие в предаването той получи и доста сериозна колегиална помощ от Михаил Билалов. На практика водещият диктуваше на играча ходовете, които да предприеме, разсейваше го, когато бърка и многозначително мълчеше, когато налучка верният отговор.

външна реклама

Дойчинов изтъкна много хубава причина да играе в шоуто за знания – той иска да заведе семейството си на гости на братовчедите му в Бордо, Франция. В този момент сякаш целия екип на “Стани богат” заедно с компютъра почнаха да играят в полза на актьора. На него започнаха да му се падат въпроси, които не отговарят по трудност на сумите, за които се играе. Нито един от тях не беше зададен подвеждащо.

С помощта на Билалов, актьорът използва жокерите си правилно, като стигна до сумата от 5000 лева.

Едно от разиграванията беше особено интересно. Въпросът беше забавен и свързан с банани.

След като стигна до верния отговор – D, Борислав Дойчинов получи от Билалов банан и водещият започна да говори по темата, дали играта е нагласена.

“Да не кажат мнителните зрители, а те не са малко, че е нагласено – давам ти следобедната си закуска. Ей сега казах на човек от екипа да ми донесе банана, който ми беше за закуска, но ти го давам. Канибал!”, така обясни импровизацията си Михаил Билалов.

Следващият въпрос беше твърде лесен. На него може да отговори всеки, който е гледал филмът “Властелинът на пръстените”, даже и без да е чел книгата.

Актьорът обаче не знаеше правилния отговор. Билалов попита децата на Дойчинов дали те знаят правилния отговор, но и те не се оказаха почитатели на Толкин. Така играчът се отказа, а водещият си отдъхна, че няма да му се налага повече да изкривява правилата на “Стани богат”.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!