fbpx

Билалов се просълзи, но не за Стани богат

Блиц Новини

Кадри БТВ: Билалов се просълзи, но не за Стани богат

От известно време се спряга мълвата за смяна на водещия на най-гледаното куизно шоу Стани богат.Самият Билалов внесе яснота, като каза, че е приключил с шоуто, най-вече заради ангажименти като актьор.

Искам да използвам трибуната на твоето предаване, за да благодаря на bTV за сътрудничеството през тези 5 години, каза той пред водещия Светослав Иванов.

Взех решението още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала „Вина“ и „Стани богат“. Освен това 2024 година се очертава невъзможна като график. Започвам продуцентски да снимам сериал, имам два театрални проекта, бизнес, който трябва да рестартирам, освен това ме чака сериозен ангажимент в края на годината. Сериозен актьорски проект на който не мога да откажа, така че, се наложи да се простя със Стани богат.

Актьорството е велик занаят, това е базова професия. Играта ми даде невероятни приятели и знания разбира се.

Актьорът разказа за избора си да се отдаде на театъра и други проекти, и най-вече на предстоящото си мащабно турне в САЩ и Канада с моноспектакъла „Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене“. Турнето включва над 17 дати, а има изгледи и да се увеличат. Спектакълът е по сценарий на половинката на Билалов – Ваня Николова, която е сценарист на много от проектите, в които участва актьорът. Той говори с много любов за нея.

За това, че му предстоят срещи с хора, които са напуснали родния дом за да търсят по-добър живот Билалов през сълзи сподели:

Емигрантството е самотна история и най-тежкото е, че си абсолютно сам. Независимо какво се случва ти си оставаш самотен. Това самият той е изпитал от първо лице и много добре разбира как се чувстват българите далеч от родината, и че липсата на близки, приятели, позната среда им липсва много.

Актьорът сподели още, че се страхува за бъдещето на децата ни, за неяснотата дали ще живеят в мир и какво ги очаква.

 

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!