fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ, „Нова телевизия“ и БНТ

Една от най-интересните битки за рейтинг между БТВ и „Нова телевизия“ е в часовия диапазон между 18 и 19 ч. през делничните дни. Тогава по едно и също време вървят утвърденото с годините „Стани богат“ срещу новото „Голямото преследване“. Лица на двете предавания за знания са двама от най-харизматичните водещи – Михаил Билалов и Ники Кънчев.

външна реклама

Интересна ситуация се разигра в един от поредните епизоди на „Стани богат“, свързана с конкурентното шоу. Участникът Владислав Трифонов, който е PR на футболния шампион Лудогорец, стигна до употреба на жокер „Обади се на приятел“, като един от трите му варианта за обаждане бе Мартин Иванов. Той избра именно него.

Любопитното е, че въпросният жокер е на работа при Ники Кънчев. Там той е в ролята на „Черният рицар“ – един от четиримата преследвачи, които се изправят срещу участниците. Всъщност, Мартин стана супер известен заради бруталния си рекорд от 18 поредни спечелени епизода на друго предаване за знания в родния ефир – „Последният печели“ по БНТ, с водещ Орлин Горанов.

Ангажиментът на Мартин в „Голямото преследване“ обаче явно не му пречи да се съгласява да бъде жокер в конкурентното „Стани богат“, а и явно шефовете му не го спират. Само за този сезон той е призван от участник за втори път, а за цялата 2022 г. – за четвърти.

След като Владислав Трифонов избра жокера си тази вечер, Михаил Билалов възкликна: „Звъним за първи път тази седмица на Мартин Иванов“. Чувайки се, двамата си заговориха като стари приятели.
След размяна на любезности, Иванов каза: „Какво да се прави, предпочитан жокер съм от много участници. Надявам се, че хората остават доволни“, а Билалов веднага му отправи покана за постоянна работа в „Стани богат“: „Ама ние направо щатен ще те сложим тук сред публиката“.


Жокерът се оказа успешен като отговори правилно на въпроса за 5000 лева, който бе следният: „На кого се смята, че е кръстено гигантското дърво секвоя?“, а възможните отговори бяха „Индиански вожд“, „Испански мореплавател“, „Немски философ“, „Френски генерал“. Мартин знаеше отговора и дори даде обяснения на участника преди 30-те секунди да свършат: „Влади, 101 процента, даже 1001 процента отговорът е индиански вожд . Индианският вожд Секвоя дори се счита, че той е автор на азбука за своето племе и чак през 2017 г. беше…“

Любопитното е, че софийският журналист имаше възможност да стане може би първият човек, който се появява по едно и също време в един и същ часови диапазон по две водещи телевизии. Той обаче не бе изтеглен да бъде преследвач в излъчения същата вечер епизод на „Голямото преследване“, а вместо него игра Професора.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!