fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Билалов мисли, че сънува: Върнаха от оня свят мъж в Стани богат 

Интересна ситуация се разигра в тазвечершния епизод на „Стани богат“.

Една от участничките „възкреси“ китариста Джими Хендрикс, казвайки че е още жив. По думите й той е сред любимите й музиканти. Това означава, че трябва да има представа за кончината му, дошла през далечната 1970 г.

Става дума за Радослава Пройчева, която се занимава с туризъм, а нейното участие стартира още снощи.

След като мина през стартовите пет въпроса за първа сигурна сума, Михаил Билалов я попита: „Какво е значението на използваната от западните ни съседи аутопраоница?“

– Банкомат, Мобилен телефон, Сервитьор или Автомивка. Бившата преподавателка посочи последния отговор и той бе верен.

„Кой не е в трагичния „клуб“ на знаменитостите, починали само на 27 години?“, бе следващото питане, а вариантите бяха Кърт Кобейн, Джим Морисън, Джими Хендрикс и Ривър Финикс. „Сега ще се изложа на въпрос за музика. Кърт Кобейн – да, Джим Морисън – да, Джеми Хендрикс – люмбим китарист, мисля, че е жив, а за Ривър Финикс не мога да се сетя“, започна да разсъждава тя.

Все пак реши да попита публиката, която я насочи към Ривър Финикс, и това бе верният отговор.

Следващият въпрос бе „Как се нарича съоръжението за наблюдение на космоса, изградено от Европейската южна обсерватория в Чили?“ – Малка лупа, Голяма леща, Много голям телескоп или Огромен прожектор.

Тук Пройчева директно посочи „С“, което бе правилно решение.

След това дойде питането за 3000 лева: „Каква е професията на героя на Брус Уилис във филма „Петият елемент“? – Астронавт, Полицай, Водопроводчик или Таксиметров шофьор.

Тук участничката поиска жокер „50:50“, като останаха последните две опции.

Тя се спря на шофьор на такси и така продължи напред към следващия въпрос.

Тя заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът бе „Кой е крал на Великобритания по време на Първата световна война?“. Вариантите, между които трябваше да избира, бяха Джордж V, Едуард VII, Джордж VI и Уилям IV.

Радослава звънна на приятелка, която я насочи към Джордж VI, но се оказа, че всъщност е Джордж V. Така тя си тръгна със само 500 лева от предаването.

Блиц Новини
Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков …

Блиц Новини
Дават пенсиите за май по-рано

Депутатите зарадваха най-бедните пенсионери за Великден. Те гласуваха хората, намиращи се под прага на бедност, тоест с пенсия до 526 лв., да получат по 100 лева Великденска добавка. Предложението на няколко пъти бе променяно, като сумата се колебаеше между 75 лв и 100 лв. В крайна сметка щедро се спряха …

Блиц Новини
Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат. Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта …

error: Content is protected !!