fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Билалов мисли, че сънува: Върнаха от оня свят мъж в Стани богат 

Интересна ситуация се разигра в тазвечершния епизод на „Стани богат“.

Една от участничките „възкреси“ китариста Джими Хендрикс, казвайки че е още жив. По думите й той е сред любимите й музиканти. Това означава, че трябва да има представа за кончината му, дошла през далечната 1970 г.

външна реклама

Става дума за Радослава Пройчева, която се занимава с туризъм, а нейното участие стартира още снощи.

След като мина през стартовите пет въпроса за първа сигурна сума, Михаил Билалов я попита: „Какво е значението на използваната от западните ни съседи аутопраоница?“

– Банкомат, Мобилен телефон, Сервитьор или Автомивка. Бившата преподавателка посочи последния отговор и той бе верен.

„Кой не е в трагичния „клуб“ на знаменитостите, починали само на 27 години?“, бе следващото питане, а вариантите бяха Кърт Кобейн, Джим Морисън, Джими Хендрикс и Ривър Финикс. „Сега ще се изложа на въпрос за музика. Кърт Кобейн – да, Джим Морисън – да, Джеми Хендрикс – люмбим китарист, мисля, че е жив, а за Ривър Финикс не мога да се сетя“, започна да разсъждава тя.

Все пак реши да попита публиката, която я насочи към Ривър Финикс, и това бе верният отговор.

Следващият въпрос бе „Как се нарича съоръжението за наблюдение на космоса, изградено от Европейската южна обсерватория в Чили?“ – Малка лупа, Голяма леща, Много голям телескоп или Огромен прожектор.

Тук Пройчева директно посочи „С“, което бе правилно решение.

След това дойде питането за 3000 лева: „Каква е професията на героя на Брус Уилис във филма „Петият елемент“? – Астронавт, Полицай, Водопроводчик или Таксиметров шофьор.

Тук участничката поиска жокер „50:50“, като останаха последните две опции.

Тя се спря на шофьор на такси и така продължи напред към следващия въпрос.

Тя заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът бе „Кой е крал на Великобритания по време на Първата световна война?“. Вариантите, между които трябваше да избира, бяха Джордж V, Едуард VII, Джордж VI и Уилям IV.

Радослава звънна на приятелка, която я насочи към Джордж VI, но се оказа, че всъщност е Джордж V. Така тя си тръгна със само 500 лева от предаването.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!