fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не го послуша и „изгоря“ за голяма сума

Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов можеше да докара добра сума на един от участниците в днешното издание на предаването.

Срещу него за втора поредна вечер седна Димитър Димитров от Пловдив.

Вчера той отговори на първите шест въпроса, а днес продължи играта си с питане :

„Кой български манастир е изпълнявал функциите на място за заточение и приют за душевно болни?“. Вариантите бяха Рилският, Бачковският, Гложенският и Лясковският.

Икономическият анализатор поиска жокер „50:50“, който остави вторият и четвъртият вариант, между които избра Лясковският и това бе правилно решение.

„В свои подводници ВМС на САЩ заменят контролен панел на стойност 38 000 долара за 30-доларов джойстик за игра. Какво управляват с него?“, бе следващото питане, а опциите – Двигатели, Водни помпи, Перископ и Системи за вентилация. Участникът не се затрудни и посочи перископ, което се оказа вярно.

Последва въпрос за 3000 лева: „Кой актьор е номиниран през 1977 -а, а после и през 2016 г. за превъплъщението си в един и същи герой?“ – Робърт де Ниро, Харисън Форд, Силвестър Сталоун или Ал Пачино.

Участникът се насочи към Харисън Форд заради „Междузвездни войни“, а също и защото не се сети за филм от 1977 г., който има римейк през 2016-а.

Тук обаче водещият, явно знаейки, че верния отговор е Сталоун, му подсказа: „1977-ма ако е Силвестър Сталоун, изиграл ли е „Роки“ още веднъж 2016-а?“.

„Възможно е, спомням си, че игра няколко продължения. А „Крийд“, което е продължението на „Роки“, в което участва Силвестър Сталоун, това също е донякъде вариант“, присети се Димитър, но в крайна сметка избра да заложи на Харисън Форд.

„С голямо притеснение маркираш. Не се подсигуряваш? Това е твое решение. Жокерът ти в публиката Атанас дали ще знае?“, продължи да го разубеждава Билалов.

„Ами той е силен в много области, но точно за този въпрос не знам дали ще ми помогне.

Ще стрелям. Маркирам Харисън Форд“, категорично заяви участникът, който имаше още два жокера. Само след малко той съжаляваше, тъй като верен отговор наистина се оказа Сталоун, и така падна на 500 лева.

„Аз като ви бутам към жокери не го правя случайно, защото изпитвам удоволствие от жокерите. Защо? Това е играта. Тъкмо направи едно показно на Атанас какво да не прави“, каза му Билалов.

„Аз между другото, ако ме беше помолил за помощ, щях да му помогна“, разкри жокерът в публиката Атанас Атанасов, който е 18-кратен победител в друго предаване за знания – „Последният печели“ по БНТ.

„Мъчи го след това, ако обичаш. Стига, че вече тука… Виж, посърнал е. Митко, недей да съжаляваш. Много ми беше драго. Умен, приятен събеседник, но играта е ей такава“, каза на раздяла Билалов.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!