fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не го послуша и „изгоря“ за голяма сума

Водещият на „Стани богат“ Михаил Билалов можеше да докара добра сума на един от участниците в днешното издание на предаването.

Срещу него за втора поредна вечер седна Димитър Димитров от Пловдив.

Вчера той отговори на първите шест въпроса, а днес продължи играта си с питане :

„Кой български манастир е изпълнявал функциите на място за заточение и приют за душевно болни?“. Вариантите бяха Рилският, Бачковският, Гложенският и Лясковският.

Икономическият анализатор поиска жокер „50:50“, който остави вторият и четвъртият вариант, между които избра Лясковският и това бе правилно решение.

„В свои подводници ВМС на САЩ заменят контролен панел на стойност 38 000 долара за 30-доларов джойстик за игра. Какво управляват с него?“, бе следващото питане, а опциите – Двигатели, Водни помпи, Перископ и Системи за вентилация. Участникът не се затрудни и посочи перископ, което се оказа вярно.

Последва въпрос за 3000 лева: „Кой актьор е номиниран през 1977 -а, а после и през 2016 г. за превъплъщението си в един и същи герой?“ – Робърт де Ниро, Харисън Форд, Силвестър Сталоун или Ал Пачино.

Участникът се насочи към Харисън Форд заради „Междузвездни войни“, а също и защото не се сети за филм от 1977 г., който има римейк през 2016-а.

Тук обаче водещият, явно знаейки, че верния отговор е Сталоун, му подсказа: „1977-ма ако е Силвестър Сталоун, изиграл ли е „Роки“ още веднъж 2016-а?“.

„Възможно е, спомням си, че игра няколко продължения. А „Крийд“, което е продължението на „Роки“, в което участва Силвестър Сталоун, това също е донякъде вариант“, присети се Димитър, но в крайна сметка избра да заложи на Харисън Форд.

„С голямо притеснение маркираш. Не се подсигуряваш? Това е твое решение. Жокерът ти в публиката Атанас дали ще знае?“, продължи да го разубеждава Билалов.

„Ами той е силен в много области, но точно за този въпрос не знам дали ще ми помогне.

Ще стрелям. Маркирам Харисън Форд“, категорично заяви участникът, който имаше още два жокера. Само след малко той съжаляваше, тъй като верен отговор наистина се оказа Сталоун, и така падна на 500 лева.

„Аз като ви бутам към жокери не го правя случайно, защото изпитвам удоволствие от жокерите. Защо? Това е играта. Тъкмо направи едно показно на Атанас какво да не прави“, каза му Билалов.

„Аз между другото, ако ме беше помолил за помощ, щях да му помогна“, разкри жокерът в публиката Атанас Атанасов, който е 18-кратен победител в друго предаване за знания – „Последният печели“ по БНТ.

„Мъчи го след това, ако обичаш. Стига, че вече тука… Виж, посърнал е. Митко, недей да съжаляваш. Много ми беше драго. Умен, приятен събеседник, но играта е ей такава“, каза на раздяла Билалов.

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!