fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Народно събрание: Безконтролен: Сашо Кадиев превзе БТВ и се намеси в държавата

Водещият на „Преди обед“ по bTV Сашо Кадиев остана без ефирната си половинка Деси Стоянова и случайно или не нагази в дълбоките води на политическите коментари.

Новинарските теми като работата на парламента и правителството по принцип отсъстват от предаването.

външна реклама

Този път обаче се наложи разговорите за яйца, козунаци и теми от социалните мрежи в „Преди обед“ да бъдат прекъснати с пряко включвания от Народното събрание.

Новината, че депутатите се събраха в четвъртък, само за да кажат, че не са се разбрали още кой да председател и ще се срещнат чак в сряда след Великден, много ядоса Кадиев.

То се подигра, че депутатите са били много бързи в приключването на задълженията си като служители на народа.

„То защо да работиш за тая малка заплата?!“, коментира иронично Сашо.

„Другите служители, като не работят, ги уволняват. Нашите служители са някак по-яки от работодателите си“, заяви синът на Катето Евро.

Колегата му Атанас Михайлов също се ядоса и заяви, че като види депутатите и веднага иска да излезе на протест. „Искам да се съберем 1 милион човека и да отидем и да им извикаме: „Ей, работете!“, заяви тв водещия, който е седмичен коментатор в „Преди обед“ заедно с Мис Баба Дони Василева.

„Пробвали сме го това!“, отвърна ядосано Кадиев.

Той още няколко пъти в предаването пусна иронични реплики спрямо политиците.

Прекъсването на „Преди обед“ за извънредни политически новини винаги е предизвиквало голям стрес у Александър Кадиев. С такава ситуация е свързан и може би най-грубия гаф, който той е правил в ефир. При включване на живо от Триъгълника на властта в София преди време, Сашо Кадиев напсува тогавашния премиер Кирил Петков.

Нецензурната реплика беше всъщност подканване към лидера на ПП да говори по-бързо. Гафът беше на практика не толкова на Сашо, а на хората в апаратната на bTV, които бяха забравили да му намалят микрофона.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!