fbpx
БГ звезди

кадри bTV, Народно събрание: Безконтролен: Сашо Кадиев превзе БТВ и се намеси в държавата

Водещият на „Преди обед“ по bTV Сашо Кадиев остана без ефирната си половинка Деси Стоянова и случайно или не нагази в дълбоките води на политическите коментари.

Новинарските теми като работата на парламента и правителството по принцип отсъстват от предаването.

Този път обаче се наложи разговорите за яйца, козунаци и теми от социалните мрежи в „Преди обед“ да бъдат прекъснати с пряко включвания от Народното събрание.

Новината, че депутатите се събраха в четвъртък, само за да кажат, че не са се разбрали още кой да председател и ще се срещнат чак в сряда след Великден, много ядоса Кадиев.

То се подигра, че депутатите са били много бързи в приключването на задълженията си като служители на народа.

„То защо да работиш за тая малка заплата?!“, коментира иронично Сашо.

„Другите служители, като не работят, ги уволняват. Нашите служители са някак по-яки от работодателите си“, заяви синът на Катето Евро.

Колегата му Атанас Михайлов също се ядоса и заяви, че като види депутатите и веднага иска да излезе на протест. „Искам да се съберем 1 милион човека и да отидем и да им извикаме: „Ей, работете!“, заяви тв водещия, който е седмичен коментатор в „Преди обед“ заедно с Мис Баба Дони Василева.

„Пробвали сме го това!“, отвърна ядосано Кадиев.

Той още няколко пъти в предаването пусна иронични реплики спрямо политиците.

Прекъсването на „Преди обед“ за извънредни политически новини винаги е предизвиквало голям стрес у Александър Кадиев. С такава ситуация е свързан и може би най-грубия гаф, който той е правил в ефир. При включване на живо от Триъгълника на властта в София преди време, Сашо Кадиев напсува тогавашния премиер Кирил Петков.

Нецензурната реплика беше всъщност подканване към лидера на ПП да говори по-бързо. Гафът беше на практика не толкова на Сашо, а на хората в апаратната на bTV, които бяха забравили да му намалят микрофона.

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

Блиц Новини
Безжалостна атака срещу Алекс Сърчаджиева заради “Аз обичам България”

кадри bTV След излъчването на първия епизод на новото шоу на bTV “Аз обичам България” в социалните медии започна масово негодувание. То е насочено основно към водещата Алекс Сърчаджиева. Зрителите използват един и същи израз, за да опишат с какво ги дразни – “лигави се”. “Аз обичам България” започна при …

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

error: Content is protected !!