fbpx

Бездомно куче откри изхвърлено бебе в боклука

Незабавни статии

Кадър полиция на Сибонга

МАНИЛА, Филипини – Бездомно куче помогна за спасяването на новородено бебе, изоставено на сметище в Сибонга във Филипинет. За героичната си постъпка хората се надяват кучето да бъде спасено като награда.

Една сутрин наскоро Фуентес Ревиля минавал през сметището покрай планинския барангай на Магкагонг, когато бездомно куче започнало да го преследва.

външна реклама

Въпреки че кучето лаеше и гонеше мотоциклета, то не изглеждаше агресивно. Всъщност Ревиля имал чувството, че бездомното куче се опитва да му каже нещо.

Любопитен от поведението на кучето, Ревила спрял мотоциклета си и последвал кучето, което тичало напред. Отвел го до тревна площ на сметището.

Ездачът бил изненадан да намери бебе, увито в кафява кърпа на земята!

Извикали полиция и детето било незабавно докарано в болницата за преглед и възможно лечение.

Главният сержант на полицията Винъс Тампос от полицейското бюро за защита на жените и децата в Сибонга (WCPD) каза, че новороденото бебе е момче, което все още има висяща пъпна връв. Те открили плацентата на бебето, увита в черна найлонова торбичка, която била хвърлена до детето.

Предприета е кампания относно бременността при тийнейджърите и как това може да бъде предотвратено.

Инцидентът разтревожи и натъжи местната полиция.

Сега властите призовават родителите на детето, особено майката, да поемат отговорността за бебето. Полицията вече е предала детето на Общинската служба за социално подпомагане и развитие.

Тампос добави, че черното бездомно куче, което сега е приветствано като местен герой, е едно от около 5 до 6 кучета, които често посещават сметището в търсене на храна. Хората се надяват скоро това куче-герой да бъде осиновено.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Следете всеки ден във Vihrogon.bg най-интересните и уникални истории от България и света.

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
БГ звезди
Помляха Патрашкова заради снимка гушната с Мутафчийски

Кадър: Кристина Патрашкова, Инстаграм Популярната журналистка Кристина Патрашкова развълнува мрежата със снимка, която пусна в своя инстаграм профил. На нея тя е с бившия ръководител на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса у нас ген. Венцислав Мутафчийски. Оказа се, че двамата са добри приятели, а кадърът е от коктейл …

БГ звезди
Александра и бившият на Джулиана Гани влязоха в „Матрицата“

Кадри: Инстаграм Александра Гърдева и Илиян Найденов Двама от най-одумваните хора в България в последните месеци публикуваха уникален кадър в своите профили в Инстаграм. Става дума за участничката в „Ергенът“ Александра Гърдева и бившият приятел на Джулиана Гани – Илиян Найденов, който дълго време бе на централно място в медиите …

На кафе
Дарко обсебва „На кафе“ и измества Гала

кадър Нова телевизия Дарин Ангелов все повече се превръща в централна фигура в предаването на Гала „На Кафе“. Някои дори смятат, че актьорът може да се превърне в неин наследник там. външна реклама Приключилото шоу за имитации „Като две капки вода” изпрати актьорът Дарин Ангелов на върха на славата му …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!