fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Сашо Кадиев и Мони от Ергенът си вдигнаха нервите един на друг

Екзотичната танцьорка Мони може вече да вън от „Ергенът“, но изобщо не е забравена. Нещо повече, „направената“ хубавица – както се определи самата тя – се превръща в доста желан гост в телевизионните студиа, заради чувството си за хумор и безжалостните си коментари. Ефирът в „Преди обед“ по bTV буквално се нажежи от словесния сблъсък, която се случи между нея и водещият Сашо Кадиев.

Актьорът се хвърли да провокира остро Мони, но се оказа, че тя не си поплюва и може да му отговаря напълно достойно. В един момент двамата бяха толкова завладени от пререканията си, че за Поли Недкова и психоложката Александра от първия сезон на „Ергенът“.

Първо обаче Мони нареди главния герой в риалитито Евгени. Тя го сравни с кученце, което маха опашка като види Валерия. „Тя може и да се е влюбила в него, нали обича животните“, заяви танцьорката. Тя допълни също, че според нея от всички в имението само Елена наистина е хлътнала по Ергена.

Мони освен това изля цялото си презрение към Евгени за това, че е поканил 10 жени на коктейл и след това тотално ги е игнорирал заради Валерия, която се появи нахално без покана.

Сашо Кадиев кой знае защо доста се изнерви и реши да изземе функцията на колежката си Поли Недкова и да задава той въпросите. На нейния опит леко поне да го контролира, той директно се обърна към младата актриса с думите: „На малката Деси Стоянова ли ми се правиш?“

„Слушай Поли, вземи пример от Евгени“, пошегува се със ситуацията в ефир Мони. „Айде да не казвам аз, от кого ти да вземеш пример“, сряза я Кадиев.

Има ли Мони приятел?

След това водещият директно атакува гостенката си с това, което той реши, че е най-важно за нея. Без задръжки Сашо попита има ли си Мони гадже след „Ергенът“ и какви точно са корекциите по тялото ѝ.

Танцьорката престорено се засегна на въпроса за мъжа до нея и не издаде нищо. Колкото до корекциите, тя заяви, че това наистина е нещото, което най се обсъжда. Мони заяви, че освен устните, които са очевидни, е преправила бюста си. Колко кубика, това беше въпросът, който последва от Кадиев.

375 отговори танцьорките, като добави, че според нея това е доста обрано. Мони демонстрира, че наистина губи не самочувствието си. Тя заяви, че „Ергенът“ на практика не е оказал голямо влияние на живота ѝ, защото винаги се е занимавала с това, което харесва. Тя обаче е много доволна, че е станала много по-известна и разпознаваема след участието си шоуто.

външна реклама


Блиц Новини
Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви Много приятелска атмосфера се получи между водещия на “Стани богат” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти?”, предложи самият играч още в началото на участието си, а Билалов прие на …

БГ звезди
Самурай изкара акъла на Иван Христов и му отсече краставицата

кадри Инстаграм/Иван и Андрей Играта с остри предмети е много опасна, а шоу със самурайски меч може да се изпълнява само от изключително трениран професионалист. И все пак, дори и майстор да развърти меч около главата ти, пак си е доста страшничко. Иван Христов от дуета водещи и продуценти Иван …

Блиц Новини
Сашо Кадиев си каза в прав текст, че не му пука какво мислят зрителите

Кадри: БТВ Сашо Кадиев в прав текст си каза, че не му пука какво мислят хората за него. Популярният водещ на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев призна, че по никакъв начин не се влияе от хорското мнение. Той е сред най-обсъжданите личности у нас като коментарите са в двата полюса. …

error: Content is protected !!