fbpx

Бербатов: Промяната трябва да се случи

Новини

Кадър видео БТВ

„Всеки си има негов път в живота. Животът на всеки е различен и дори да не се чуваме толкова често, сме във връзка постоянно. Когато една обща кауза ни събере, все едно не сме се чували от вчера. Направихме нещо, което друг екип не е правил“, коментира Бербатов в сутрешното предаване на БТВ.

Войната за българския футбол продължава и с право! Известните като Трите коня за националния ни отбор от близкото минало Митко Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров подложиха на нова унищожителна критика мухлясалото ръководство на БФС.

външна реклама

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов информира, че на 19 август ще се стане ясно дали ще има извънреден Конгрес.

Той и екипът му са готови да сезират прокуратурата заради заплахите към клубовете, които са се включили в подписката за свикването на въпросния извънредния Конгрес.

 

Стилиян Петров заяви, че сме загубили респекта на световния футбол и констатира още болезнени факти.

Той е част от екипа на Димитър Бербатов, който заедно с Мартин Петров и други съмишленици се обяви за промяна в българския футбол.

Ето какво заяви Стилян пред БТВ:

„Не се бях прибирал от четири години. Не ги бях виждал от много време. Конгресът трябва да се проведе, за да се видят всички кандидати и техните екипи. Ние не виждаме някой друг освен Димитър Бербатов да излиза с някаква визия. Нас не ни е страх. Това е структурата и системата на БФС от много години.

Мартин Петров е категоричен, че е важно на Конгреса на БФС, който рано или късно ще се проведе, да не надделее страхът.

„Аз по-често си идвам. С Митко карахме лицензите в академията. Дълго време го обсъждахме това. Решихме, че когато е необходимо да излезем с лицата си и да убедим всички, че отказване няма. Клубовете изпратиха декларация, че искат да свикат извънреден Конгрес.

На тези срещи се усещаше страхът в хората. Клубовете изгубиха всякакво доверие към тях и искат да се свика този Конгрес.“, каза Мартин Петров.

 

Цялото интервю гледайте ТУК

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!