fbpx

Бербатов: Промяната трябва да се случи

Новини
външна реклама

Кадър видео БТВ

„Всеки си има негов път в живота. Животът на всеки е различен и дори да не се чуваме толкова често, сме във връзка постоянно. Когато една обща кауза ни събере, все едно не сме се чували от вчера. Направихме нещо, което друг екип не е правил“, коментира Бербатов в сутрешното предаване на БТВ.

Войната за българския футбол продължава и с право! Известните като Трите коня за националния ни отбор от близкото минало Митко Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров подложиха на нова унищожителна критика мухлясалото ръководство на БФС.

външна реклама

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов информира, че на 19 август ще се стане ясно дали ще има извънреден Конгрес.

Той и екипът му са готови да сезират прокуратурата заради заплахите към клубовете, които са се включили в подписката за свикването на въпросния извънредния Конгрес.

 

Стилиян Петров заяви, че сме загубили респекта на световния футбол и констатира още болезнени факти.

Той е част от екипа на Димитър Бербатов, който заедно с Мартин Петров и други съмишленици се обяви за промяна в българския футбол.

Ето какво заяви Стилян пред БТВ:

„Не се бях прибирал от четири години. Не ги бях виждал от много време. Конгресът трябва да се проведе, за да се видят всички кандидати и техните екипи. Ние не виждаме някой друг освен Димитър Бербатов да излиза с някаква визия. Нас не ни е страх. Това е структурата и системата на БФС от много години.

Мартин Петров е категоричен, че е важно на Конгреса на БФС, който рано или късно ще се проведе, да не надделее страхът.

„Аз по-често си идвам. С Митко карахме лицензите в академията. Дълго време го обсъждахме това. Решихме, че когато е необходимо да излезем с лицата си и да убедим всички, че отказване няма. Клубовете изпратиха декларация, че искат да свикат извънреден Конгрес.

На тези срещи се усещаше страхът в хората. Клубовете изгубиха всякакво доверие към тях и искат да се свика този Конгрес.“, каза Мартин Петров.

 

Цялото интервю гледайте ТУК

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дeницa Caчeвa: Cpeднaтa пeнcия y нac щe e 510 лв. и тoвa e дeмoтивиpaщo

външна реклама Снимка профил ФБ Oтнocнo ceгaшнoтo yвeличeниe, пoлoвинaтa oт бългapcĸитe пeнcиoнepи щe пoлyчaвaт минимaлнa пeнcия в paзмep нa 370 лeвa, a cpeднитe пeнcии щe бъдaт oĸoлo 510 лeвa нa пeнcиoнep. Cpeднoтo yвeличeниe e c 64 лeвa нa чoвeĸ. Πpиeти ca и дoпълнитeлни 3 милиoнa лeвa в дъpжaвния бюджeт, c …

Новини
Кристиан Костов: Няколко пъти опитаха да ме убият с нож

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Аз се гордея, че съм българин. Любовта, която получих след „Евровизия“ е безценна. За мен е важно да се развивам и избрах този път.“ Момчето, което впечатли света с гласа си – Кристиан Костов, в откровено интервю по Нова, в което показва по-различна светлина. …

Новини
Рачков пред Лора Крумова: Чувствам се влюбен и щастлив

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Димитър Рачков за първи път говори за връзката си с по-младата си приятелка Анита пред Лора Крумова. Двамата дълго време държаха връзката си в тайна. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“. „Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около …