fbpx
Блиц Новини

Кадър ФБ: Бенатова: Проговарям за брат Галев, Божков и Таки, дадоха му знак

Цяла България говори в момента за случая с Ангел Христов, известен като брат Галев.

Той си отиде внезапно на 54 години от този свят в България, въпреки че от години бе обявен за издирване.

Не е ясно как е влязъл в страната съдружникът на Пламен Галев.

Светлина по темата хвърли топ журналистката Миролюба Бенатова.

Ето какво пише тя във Фейсбук:

„Разбрах, че Ангел Христов, по-известен като „брат Галев“, се е върнал инкогнито в България и е бил „покосен от инфаркт“.
Интересно, че преди седмица Уикенд бяха посветили цяла страница с информация къде и как именно Ангел Христов инвестира парите си през фирми на децата му. Имаше и снимки на децата, и подробности. Прочетох материала и си помислих, че някой му дава знак.“, отбелязва тя.

Все пак Бенатова уточнява, че базира твърдението си на интуиция:

„Може и да е обикновена параноя, но явно някой е знаел, че Христов се е прибрал, въпреки червената бюлетина за издирване. А за да си е дошъл от Дубай, сигурно е имал сериозна причина.

Когато през 2007а година братя Галеви посегнаха към политиката, аз отидох в имението им в Ресилово и ги интервюирах.

Припомних и че са известни като „бандата на офицерите“, но получили съдебна „амнистия“ за делата си от 90те.
В линк в коментари оставям един от материалите с тях оттогава.“

Под публикацията се изсипаха коментари:

А знаете ли братя Галеви с кои лица бяха бизнес партньори? Тяхна фирма участвала ли е в обществените поръчки на пътното строителство? От подобна развръзка биха ли има ли интерес лица от бизнеса и политиката?, пита фен на Бенатова.

На по-късен етап имаха с Таки и Божков“, отговаря тя.

Виждам, че бтв прожектира кадрите с галеви и имението в ресилово, които само бтв има, благодарение на мен и оператора Добромир Иванов, по време на разговора с Алексей Петров. Могат да пуснат и откъс от интервютата с Ангел Христов и Пламен Галев, стига бтв да не продължи да се прави, че никога не ме е имало там, пише още Бенатова.

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

Блиц Новини
БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда Огромен гаф допусна телевизията. Отново драматична сцена във стопанството на Фермата. В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока. Един срещу друг се изправят Сергей, …

error: Content is protected !!