fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Семейството от Русе Божена и Давид Александрови са пример са всички, които се притесняват да имат много деца, защото не вярват, че ще се справят с отглеждането им. Те вече имат пет деца и това беше повод да се появят в репортаж на bTV. Майката, която е оперна певица, разказа, че раждането е било  благодатно, дори приятно. Същото каза и лекарката, която се грижи за нея.

външна реклама

Съпругът на Божена призна, че не се притеснява дали семейството ще се справи. „Децата са благословени“, сподели Давид и подчерта, че петото отроче в семейството съвсем съзнателно и информирано от страна на родителите.

От думите на Божена и Давид стана ясно, че религиозната вяра е важна част от живота им. Те възпитават и децата си от най-ранна възраст в християнските ценности. Майката каза, че останалите ѝ деца не само са целували всеки ден корема ѝ, по време на бременността, а и са се молили за идването на бебето.

Ще има ли още деца в семейство Александрови? Бащата подчерта в отговор на този въпрос, че решението ще е най-вече на Божена. Тя обаче изобщо не се съмнява за момента и иска още деца. Ако Бог ги благослови, ще имат и шесто дете, заявиха родителите от Русе.

Трябва да се отбеелжи, че семейството Божена и Давид Александрови не са просто отдадено на децата си семейство. Те са превърнали своите ценности в социална и дори политическа платформа. Те са в основата на сдружение „Род интернешънъл“, което се бори за развитие и насърчаване на традиционното семейство и ценностите му.

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!