fbpx
Блиц Новини

кадри: bTV, YouTube/Lionsgate Movies

Георги Златарев, който участва във втория филм от поредицата “Непобедимите” на Силвестър Сталоун, неочаквано разкри, че една от многото екшън звезди в продукцията всъщност е доста неприятна личност.

Българският актьор, който във филма не е просто част от масовката, а има и реплики, разкри в “Преди обед” по bTV, че Джейсън Стейтъм се държи доста гадно с колегите си на снимачната площадка.

Екранният майстор на бойните изкуства бил вежлив и приветлив, когато в сцените участвал Сталоун, който е продуцент на поредицата. Но ако го няма, Стейтъм ставал абсолютна примадона.

Веднага показваше на всички, че не са му на нивото, обясни Златарев. На снимачния екип му се скапвало настроението, като се разбере, че има да снима сцени с британската звезда, разказа българският актьор.

Златарев коментира, че характерът на човек не се променя от славата. “То е като с алкохола. Някои казват “като изпие 200 грама и става друг човек”. Не, това си е същия агресивен човек, но не го прикрива”, каза актьорът.

Поли Недкова, която помага на Петър Дочев в отсъствието на Деси Стоянова, веднага изрази разочарованието си от разкритието за Джейсън Стейтъм. “Той напоследък няма и филм, който не е разочарование”, коментира тя.

Дочев пък сподели история от Ирландия, където научил, че хората не понасят една от най-големите музикални звезди на страната. Докато бил там, актьорът решил да покаже, че познава ирландската музика и пуснал песен на Ван Морисън. Местните обаче веднага му казали да я спре. Оказва се, че ирландците имат безброй истории за това колко неприятна личност е прочутият музикант. Той дори се дразнел, когато публиката пее песните му на концерти и правил различни номера, за да накара феновете си да спрат.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!