fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Perlivtancite: Българска майка подпали мрежата

Тя повика кючекчийки за абитуриентския бал на сина си.

БТВ едва ли ще излъчат това видео като блиц новина, но то трябва да се види, за да си дадем сметка за някои неща в България.

Младите българи обичат поп фолка и ориенталките ритми, и това не е от вчера и днес, а от отдавна.

И макар този факт винаги да е будил известно недоумение, чалгата и кючеците на зрелостниците досега на не е предизвикал открити атаки към т.нар. зрелостници.

Клипове от скорошни тържества за завършване на училище възмутиха много хора, които нашироко обсъдиха показаното в тях в социалните мрежи.

 

“Заслужаваме си мизерията!”, “Падение”, “Ужас” – това са основните коментари за ситуацията, показана на видеото от абитуриентския дансинг.

Кадрите са публикувани от професионалните танцьорки, участващи в тях. От страницата им във Фейсбук става ясно, че сезонът на баловете е и истинска жътва за екзотичните танцьорки.

Кючекчийките са заснети на да “броят до 12” на доста места. В друго видео с изпращане на абитуриент ствава ясно, че те са поканени специално от майка му като изненадата за младежа.

“Ех, че готини българчета, кючекчийчета”, “Да му мислят тия дето сега хвърлят кючека. Тяхната е назад.”, “Готови са за тираджийската пиаца!”– това са други коментари към кръшните зрелостници.

Други са склонни да приемат по-спокойно забавленията на младежите и девойките:

 

Ориенталските танци и ентусиазма към тях на младите българи поставят много въпроси за възпитанието и културата им.

За техния манталитет със сигурност има по-голямо значение семейството, а не училището.

Образователните институции обаче пък могат да бъдат обвинени за доста ниските резултати, които бяха показани на матурите.

 

Още един поглед към страницата на професионалните танцьорки показва, че те присъстват с кючеците си на всякакви семейни тържества – сватби, кръщенета, годишнини… Това ясно показва, че чалгата е устойчива част от бита на българското семейство.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!