fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Perlivtancite: Българска майка подпали мрежата

Тя повика кючекчийки за абитуриентския бал на сина си.

БТВ едва ли ще излъчат това видео като блиц новина, но то трябва да се види, за да си дадем сметка за някои неща в България.

Младите българи обичат поп фолка и ориенталките ритми, и това не е от вчера и днес, а от отдавна.

И макар този факт винаги да е будил известно недоумение, чалгата и кючеците на зрелостниците досега на не е предизвикал открити атаки към т.нар. зрелостници.

Клипове от скорошни тържества за завършване на училище възмутиха много хора, които нашироко обсъдиха показаното в тях в социалните мрежи.

 

“Заслужаваме си мизерията!”, “Падение”, “Ужас” – това са основните коментари за ситуацията, показана на видеото от абитуриентския дансинг.

Кадрите са публикувани от професионалните танцьорки, участващи в тях. От страницата им във Фейсбук става ясно, че сезонът на баловете е и истинска жътва за екзотичните танцьорки.

Кючекчийките са заснети на да “броят до 12” на доста места. В друго видео с изпращане на абитуриент ствава ясно, че те са поканени специално от майка му като изненадата за младежа.

“Ех, че готини българчета, кючекчийчета”, “Да му мислят тия дето сега хвърлят кючека. Тяхната е назад.”, “Готови са за тираджийската пиаца!”– това са други коментари към кръшните зрелостници.

Други са склонни да приемат по-спокойно забавленията на младежите и девойките:

 

Ориенталските танци и ентусиазма към тях на младите българи поставят много въпроси за възпитанието и културата им.

За техния манталитет със сигурност има по-голямо значение семейството, а не училището.

Образователните институции обаче пък могат да бъдат обвинени за доста ниските резултати, които бяха показани на матурите.

 

Още един поглед към страницата на професионалните танцьорки показва, че те присъстват с кючеците си на всякакви семейни тържества – сватби, кръщенета, годишнини… Това ясно показва, че чалгата е устойчива част от бита на българското семейство.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!