fbpx

Българинът Янко Янков на крачка от победата в Звезде гранда

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Силно българско присъствие на най-голямото музикално шоу на Балканите – Звезде гранда. Янко Янков за съжаление отпадна от класацията. В тройката на финала на 17 сезон на балканския конкурс останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония и Шейла Зонич.

На първо място зрителите поставиха Шейла Зонич, която получава голямата награда – продуциране на песен и маркетингово промотиране, музикални участия и чисто нова кола.

Предаването развълнува родната аудитория заради отличното представяне на талантливия Янко Янков.

27-годишният перничанин надви жестока конкуренция, за да си осигури участие в последния, 14-и кръг от състезанието. Той е първият българин, достигнал до финала. Яни направи фурор сред феновете не само у нас, но и в съседна Сърбия.

На всички им е интересно как така българин успява да пее тяхната музика. Те са големи националисти, за което им се възхищавам и е много трудно един българин да спечели. Това сподели преди финала изпълнителят от Перник. Това е една много голяма трибуна, на която мога да покажа кой съм както в България, така и на балканите.

В надпреварата за титлата се впуснаха общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения представиха 10 мъже и 10 жени, като само един от тях можеше да грабне голямата награда. Яни Янков излезе под номер 5.

Той се класира на втория кръг от финала, но не продължи към третия.

Янков избра да изпее две песни на сръбския изпълнител Шабан Шаулич.

Победителят беше избран от публиката, но от България не можеше да се гласува. Това обаче не спря възхищението на много хора и те го изразиха чрез социалните мрежи.

Успех братчето ми, всички сме с тебе нема страшно, ще видиш че и сърбите те обичат 🫶

За всички нас ти си победител ! Доказал си кой си! Дали жури или който и да е ще те класира 1,2,3…това нее толкова важно ! Победа !!! Само напред и напред!

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!