fbpx

България се влюби в 55 СОУ в София и младите му учители

Незабавни статии

кадри Нова телевизия

В столичното 55 СОУ работят 30 млади учители под 30 години. По този повод Нова телевизия излъчи в Деня на Будителите специален репортаж, който дълбоко развълнува  много зрители.  В телевизионния ни ефир отдавна не е излъчвана тема, която да носи толкова оптимизъм и надежда за българската просвета.

външна реклама

Репортажът на Нова телевизия има предистория. В пряко включване на 15 сетпември репортерът Румен Бахов разговаря с младеж в двора на същото училище, като го пита кой клас е.

„Аз съм учител”, отговаря младият мъж, който е 27-годишния преподавател по физкултура Мариян Галчев. Видеото с тази забавна ситуация в ефир става сензация в социалните мрежи. Това е причината телевизията да се върне в 55 СОУ.

Младият учител е женен за своя колежка от същото училище и вече имат дете. Но далеч не са единствените.

Само за тази година в училището има 5 сватби, като три от тях са между колеги учители, разказа директорката Таня Панчева, която похвали младите учители, които са създали вече 7 бебета.

Учителка по музика в училището е и Светла Дукатева, която е популярна народна певица. Деца я питали дали наистина е известна, защото родителите им казали така, но те не повярвали. В някои от нейните клипове пък участват нейни колежки от училището.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!