fbpx

България се влюби в 55 СОУ в София и младите му учители

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

В столичното 55 СОУ работят 30 млади учители под 30 години. По този повод Нова телевизия излъчи в Деня на Будителите специален репортаж, който дълбоко развълнува  много зрители.  В телевизионния ни ефир отдавна не е излъчвана тема, която да носи толкова оптимизъм и надежда за българската просвета.

Репортажът на Нова телевизия има предистория. В пряко включване на 15 сетпември репортерът Румен Бахов разговаря с младеж в двора на същото училище, като го пита кой клас е.

„Аз съм учител”, отговаря младият мъж, който е 27-годишния преподавател по физкултура Мариян Галчев. Видеото с тази забавна ситуация в ефир става сензация в социалните мрежи. Това е причината телевизията да се върне в 55 СОУ.

Младият учител е женен за своя колежка от същото училище и вече имат дете. Но далеч не са единствените.

Само за тази година в училището има 5 сватби, като три от тях са между колеги учители, разказа директорката Таня Панчева, която похвали младите учители, които са създали вече 7 бебета.

Учителка по музика в училището е и Светла Дукатева, която е популярна народна певица. Деца я питали дали наистина е известна, защото родителите им казали така, но те не повярвали. В някои от нейните клипове пък участват нейни колежки от училището.


Блиц Новини
Бременното коремче на Еда Едже подпали България и Турция

Кадър ФБ и БТВ: Бременното коремче на Еда Едже подпали България и Турция Феновете на хитовата сага „Опасно изкушение“ по БТВ  са влюбени в актрисата, изиграла ролята на Йълдъз – Еда Едже. Макар в Турция сериала, който там се казва „Забранената ябълка“ отдавна да е приключил, личният живот на актрисата …

Блиц Новини
България вече няма да е същата: Василковски обяви кога идва студ и дъжд

Кадри Нова ТВ: България вече няма да е същата: Василковски обяви кога идва студ и дъжд през октомври Климатът се променя и това няма да подмине България. Вече усещаме, че септември си е летен месец, съвсем подходящ за плаж до самия си край. Октомври също ще започне с летни температури, …

Блиц Новини
Пълен фарс във Фермата: Петър се срина след тръгването на Моника

Кадри БТВ: Пълен фарс във Фермата: Петър се срина след тръгването на Моника След драматична битка от страна на Еми и Петър и изключително слабо представяне на Моника, тя си тръгна от „Фермата“ с почти единодушното решение на отбор „Елбетица“. Въпреки, че водиха първите две игри с 6:0 „Елбетица“ се …

error: Content is protected !!