fbpx

България се влюби: Цвети Абитуриентка сложи в малкия си джоб всички на бала

Hell's kitchen

Кадри и снимки социални мрежи: България се влюби: Цвети като абитуриентка сложи в малкия си джоб всички

Може би най-трепетният ден за Цвети от Хелс китчън настъпи.

Момичето отпразнува завършването си и абитуриентския си бал, като сподели тези мигове със своите най-нови и може би близки приятели и колеги от последния сезон 5.

Както бяха обещали част от тях я изпратиха на вълнуващата и приказна вечер. Цвети бе като принцеса в розова си рокля и заобиколена от приятели и колеги.

Нейни фенове в социалните мрежи я заляха с пожелания и положителна енергия.

Попътен вятър, Цвети! Желая ти много здраве,щастие и късмет! Ти можеш и го доказа, но нали знаеш, че навсякъде има много МИШКИ, да не ти пука!!!УСПЕХ!!!

Честито завършване, бъди жива и здрава, Слънце и много успехи. Хубавото време и по пътен вятър да бъдат с теб Цвете. Страхотно изглеждаш,мила. Весело да ти бъде. ❤️

Честито завършване, усмивке!

На добър час и попътен вятър Цвети! Забавлявай се, и бъди все така готина и щура! Цялото семейство те обожаваме

Желая ти все така да си усмихната, щура, борбена и целеустремена. Не се отказвай от себе си  дори и когато да е най трудно в живота. Не позволявай никой и нищо да не ти попречи да сбъдваш мечтите си. Забавлявай се на живота докато не е прекалено късно .На добър час сладурче. И занапред да постигнеш куп, куп, куп успехи. Бъди щастлива Обичам те!!!!!!

Пожелавам ти само хубави неща, Цвети! Честит празник!
Поздравления за тези участници от предаването, които те уважиха!

Харесвам тези млади и трудолюбиви хора, готови да се борят за успехи и да се веселят приятелски, когато почиват. Мисля, че досега в предаването не е имало толкова приятелски отношения, както в този сезон. Желая успех в живота на всички!

За близо три месеца тя стана любимка на зрителите и на шеф Ангелов, като ги спечели най-вече със своята непринуденост, откровеност и простота. Цвети успя да остане далеч от интриги и игрички докрай, затова и няма участник, който да е останал с лоши чувства и разочарование към нея.

 

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!