fbpx

България плаче за Доан в „Опасно изкушение“

Блиц Новини

Кадри ФБ: България плаче: Смъртта на Доан в „Опасно изкушение“ разстрои феновете

Феновете на турски сериали с тъга се разделиха с един от най-гледаните и харесвани – „Опасно изкушение“. Само преди десетина дни в Турция бе излъчен последен епизод от сагата, която шест години вълнува зрителите пред екрана.

Много от тях не са доволни от финала, който поднесоха сценаристите и най-вече от тъжния край за един от обичаните главни герои Доан, чиято роля изпълнява популярния турски актьор Мурат Айген.

Актьорът е роден пред 1971 година в Диарбекир и има дълга и успешна кариера, не само като актьор, но и като певец, продуцент и консултант. Завършва оперно пеене и се изявява като солист в държавната истанбулска опера.

Името му присъства в популярни сериали, много от които са излъчвани в България и зрителите са добре запознати с тях.

Освен „Опасно изкушение“, участие взима и в „Доктор чудо“, „Завинаги“, „Приказка да Бодрум“ и не по-малко популярния „Кварталът на богатите“.

Ролята, която му отредиха в „Опасно изкушение“ и особено трагичния край на героя му, разстрои много фенове, заради което обявиха финала за много лош.

Толкова много сезони, висок рейтинг и накрая такъв тъжен финал за Доан. Не трябваше да свърши така. Поне Чаатай да беше се върнал и се събере с Йълдъз те бяха влюбени.

Беше излишно да помрачават края на филма,но всичко приключи добре. Всички се ожениха и заживяха щастливо. А Ендер и Ялдъз са си самодостатъчни и ще продължават да се борят за един и същи мъж.Съдба.😃

Тъжно, не й върви на Йалдъз на мъже.

Е защо трябва да умира? Йалдъз без любов ли остава в тоя филм, много гадно развитие или по-скоро тъжен финал. Не трябва да свърша така!

Няма ли нещо позитивно?
По – истинско,
Това ли беше???

Голямо Браво на актьора, прекрасен, чудесна игра и нека да го виждаме повече на екран…… Желая му много здраве и успехи…….

Чудесно изпълнение на всички интригантски номера във всички сериали, които съм го гледала!

Изключително харизматичен артист!

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!