fbpx

България ликува: Радослав напусна Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се убеди, че всички са решени да гласуват изгонването му, дръпна една прочувствена реч и си излезе с усмивка.

външна реклама

Толкова хора ще разочаровам с това нещо, нямате си на идея. Какво правите хора? Излизам и край… Има едно колело дето се върти и това е съдбата. Сега се е завъртяло за мене.

И въпреки представлението, което изнесе, си държеше на мнението, че е трябвало отново да си затворят очите и че нищо толкова лошо не се е случило.

Зрителите видяха най-голямата вина у продукцията, които в името на сеира не прекратиха този тормоз наложен от един човек върху цялата група и още повече – докрай ги изцедиха, карайки ги те да определят съдбата му.

Продукцията е виновна! След като е нарушил правила по договор, трябваше сами да го изгонят независимо в коя седмица! Защо унижавате човека толкова, натоварихте ни и нас като зрители. Онзи ден Хепи Ванче обясняваше как я изкарали егати ревлата, същото вероятно е и тук. От мухата стана слон! Продукцията сама си създава и подстрекава сеири

Протестът на фермерите трябваше да бъде насочен срещу продукцията, защото тя създава правилата и носи отговорността за спазването им.В конкретния случай Радо нарушава правилата от самото начало, продукцията си затваря очите през цялото време за да има интрига и гледаемост.
Накрая вместо да накаже нарушителя както е редно, тя наказва всички фермери и им прехвърли отговорността те да решават съдбата на Радо.
По повод аналогията, която продукцията прави с реалния живот и ролята на гражданското общество, ще кажа само, че едва ли има човек, който би се съгласил да търпи наказание за това, че някой друг е нарушил закона, в случая правилата.
Ролята на гражданското общество е да реагира, а не да правораздава.
Не знам какви договори подписват, но за 100 000лв ги направиха диви и щастливи. При тази инфлация поне да бяха актуализирали наградата.😉

Цитирането на Левски беше не само фалшиво, но и чисто богохулство. Никой не е станал велик като цитира велики мисли – слушай какво говоря, а не гледай какво правя! Не, не става, не сме толкова наивни! Търпяха го прекалено много, оставиха го твърде дълго и му дадоха повече шансове отколкото на когото и да е било друг. Това му даде повече увереност за безнаказаност, а в последствие и чувство за несправедливост, до степен да обвинява другите в евентуалните последствия за него, причинени му от неговото лично поведение през цялото му участие. Видяхте ли му реакцията, когато му казаха да потърси помощ като излезе навън – той се ухили и попита „Ха, за какво, бе?“. На неговата възраст и начин на разсъждение ще си остане вълк единак, само майка му може да го изтърпи, ако има железни нерви и е по-мускулеста от него. Но предполагам, че не е, а може би и тя има нужда някой да я предпази от него, просто предположения… Не си спомням дали е споменавал, но има ли братя или сестри този човек? Защото наистина има нужда от помощ и след като неговото семейството нищо не е успяло да направи до тука, трябва да му се даде професионална помощ. Не по негова лична преценка, а по външна експертна оценка – сигурно има още много видео материал, който не е показван, с много по-грозни сцени.

 

След този развой на събитията фермерите си отдъхнаха и не само те. Зрителите също бяха подложени на това напрежение и въздъхнаха с облекчение.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!