fbpx

България избра победителката в Ергенът: Момичето без опит с мъжете

Блиц Новини

Кадри БТВ: България избра победителката в Ергенът: Момичето без опит с мъжете

Ако зависи от зрителите победителката в Ергенът е ясна.

Това е най-скромната между тях, която няма опит с мъжете. Нещо рядко срещано в днешно време.

Войната в романтичното риалити „Ергенът“ е вече в своята кулминация. Като за последна битка се готвят най-големите конкурентки Елена и Валерия. Интригата остана основно около двете дами. След две седмици Евгени трябва да избере дамата на сърцето си от останалите вътре момичета.

Докато Мика, Поли и Ирина изглеждат като пълнеж, Елена и Валерия не спират да се хапят, за да покажат на Евгени коя е по-достойна за избора му.

Зрителите са също разделени между двете и най-добре могат да преценят коя е по-подходяща за пианиста, но дали неговия избор ще съвпадне с тези мнения предстои съвсем скоро да видим.

Враждата между двете се пренесе и при феновете.

Ето част от коментарите:

Валерия просто няма душа…голяма празнота..получена от моделските среди и веганството.

Елена е интелигентна..знае си недостатъците и това я прави несигурна въпреки, че не иска да го покаже.

Няма опит с мъжете.

Мика е пълна с комплекси.

Играе го непукист, но раните от миналото си остават. Поли е енигма, пасивен герой, тикана от някой отвън.
Лично за мен Ирина е най- добрият играч.Тя е жена с мъжко поведение. Отстрелва ги леко и без усилие. Тя много добре знае, че с Евгени не си подхождат. Но вероятно има цел, заради която е в шоуто.

Колкото до Елена, от много напъни и демонстрации на интелект и ум, едва ли ще излезе нещо. За девойчето с погледа на гладен вегетариански пинчер, не ми се коментира. И накрая, няма да се изненадвам, ако Евгени си тръгне с Поли или Мика! Особено, Поли си я пази за десерт!😂

Валерия все казва, че не я интересува нищо, защото тя си знае какво има между тях. Да не и е обещано че тя ще победи, защото много често го повтаря.

Феновете на Елена продължават да я подкрепят и засега изглежда, че са болшинство.

Ех Елена, най-чаровната, истинската, умната си. Знаеща можеща всичко, затова си моята фаворитка. Кефиш ме, няма като теб момиче, не им се предавай и те го оценяват. Дори добре се изказа снощи Ирина за теб пък и другите го потвърдиха. Истината никой не може да отрече. Само горе главата!

Валерия не е възпитана от родителите си, как да се държи пред хората. Никой мъж не би търпял самовлюбена егоистка като Валерия и завинаги си остава сама.

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

Блиц Новини
Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист …

error: Content is protected !!