fbpx

България избра победителката в Ергенът: Момичето без опит с мъжете

Блиц Новини

Кадри БТВ: България избра победителката в Ергенът: Момичето без опит с мъжете

Ако зависи от зрителите победителката в Ергенът е ясна.

Това е най-скромната между тях, която няма опит с мъжете. Нещо рядко срещано в днешно време.

външна реклама

Войната в романтичното риалити „Ергенът“ е вече в своята кулминация. Като за последна битка се готвят най-големите конкурентки Елена и Валерия. Интригата остана основно около двете дами. След две седмици Евгени трябва да избере дамата на сърцето си от останалите вътре момичета.

Докато Мика, Поли и Ирина изглеждат като пълнеж, Елена и Валерия не спират да се хапят, за да покажат на Евгени коя е по-достойна за избора му.

Зрителите са също разделени между двете и най-добре могат да преценят коя е по-подходяща за пианиста, но дали неговия избор ще съвпадне с тези мнения предстои съвсем скоро да видим.

Враждата между двете се пренесе и при феновете.

Ето част от коментарите:

Валерия просто няма душа…голяма празнота..получена от моделските среди и веганството.

Елена е интелигентна..знае си недостатъците и това я прави несигурна въпреки, че не иска да го покаже.

Няма опит с мъжете.

Мика е пълна с комплекси.

Играе го непукист, но раните от миналото си остават. Поли е енигма, пасивен герой, тикана от някой отвън.
Лично за мен Ирина е най- добрият играч.Тя е жена с мъжко поведение. Отстрелва ги леко и без усилие. Тя много добре знае, че с Евгени не си подхождат. Но вероятно има цел, заради която е в шоуто.

Колкото до Елена, от много напъни и демонстрации на интелект и ум, едва ли ще излезе нещо. За девойчето с погледа на гладен вегетариански пинчер, не ми се коментира. И накрая, няма да се изненадвам, ако Евгени си тръгне с Поли или Мика! Особено, Поли си я пази за десерт!😂

Валерия все казва, че не я интересува нищо, защото тя си знае какво има между тях. Да не и е обещано че тя ще победи, защото много често го повтаря.

Феновете на Елена продължават да я подкрепят и засега изглежда, че са болшинство.

Ех Елена, най-чаровната, истинската, умната си. Знаеща можеща всичко, затова си моята фаворитка. Кефиш ме, няма като теб момиче, не им се предавай и те го оценяват. Дори добре се изказа снощи Ирина за теб пък и другите го потвърдиха. Истината никой не може да отрече. Само горе главата!

Валерия не е възпитана от родителите си, как да се държи пред хората. Никой мъж не би търпял самовлюбена егоистка като Валерия и завинаги си остава сама.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!