България Днес: Анита на Рачков с годежен пръстен?

Новини
10
реклама

Снимки профили ФБ

Около актьора Димитър Рачков е винаги горещо. Русата красавица е явно грабнала сърцето на шоумена, защото в пространството се носи мълва, че е сложил годежен пръстен на плеймейтката Анита Димитрова. Актьорът е поискал ръката на новото си гадже преди месец и според запознати бижуто струвало над 3 бона, пише България днес.

„С него имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата нека да мине цялата тази дандания с коронавируса“, признала Анита пред свои приятелки.

реклама

Близки до комика обаче са притеснени, че новата му любов ще го съсипе и остави без пукнат грош. Думите на загрижените роднини на Рачков са не без основание. Красавицата не се свени да си иска от актьора я екскурзия до горещи страни, я подарък като кученце или скъпарски дрешки.

Междувременно Маги Халваджиян не се поколеба и нанесе вербален удар, макар и на шега, по бившия господар на ефира. На скорошна сбирка с фенове, организирана от продуцента, въпросите бяха директни, а отговорите – доста неочаквани.

„Ами в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!“, пиперливо и с усмивка заяви Маги на Митко. Причината за по-малкото хонорари на комика е липсата му в „Маскираният певец“. Някои фенове обаче продължават да смятат, че той още е в шоуто, но се крие под някоя от маските. Рачков предпочете да не отговори, което още повече разбуни подозренията.

реклама
loading...

Не харесвам тази жена.. Както кукла боядисана и без друго… Няма израз в лицето.. И горският Рачков. Съчувствам му!

Не харесвам тази жена.. Както кукла боядисана и без друго… Няма израз в лицето.. И горският Рачков. Съчувствам му!

Рачков не си първа младост да се лъжеш .Откажи се до като е навреме .Какво си харесал в тая жена ,че обича лукса
ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ КАТО МАРИЯ ЦЕПЕНЯК НЯМА ДА НАМЕРИШ!!!

Има един лав На мъжът като надвие долната глава горната не може да мисли, та и Рачковата работа!

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Съобщиха Седем признака, че сме изкарали Ковид 19 и не сме разбрали

реклама Снимка pixabay Повечето хора преминали през COVID-19 нямат симптоми или те са леки до умерени и се възстановяват без специално лечение. Доста от тях се припокриват с тези при грип или обикновени респираторни заболявания. Дори да сте имали някои от долуспоменатите, това не означава че непременно вирусът е преминал …

Новини
Синдикатите: Минималното дневно обезщетение за безработица да стане поне 17 лв

реклама Снимка вихрогон.бг И двата синдиката КТ „Подкрепа“ и КНСБ са на мнение, че предвиденото увеличение на обезщетението за безработица от 12 лв не е достатъчно. Според тях трябва да е поне 60 на сто от минималната заплата или 17 лв. От КНСП са и против замразяването на на паричното …

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …