fbpx

Българи смляха Зуека за думите му

БГ звезди

Кадър Нова

Изключително странна агресивна реакция в мрежата предизвикаха думите на Зуека, че в Испания е намерил спокойствие.

Той коментира, че страната на Дон Кихот и Санчо Панса е прекрасно място за живот и каза нещо, което силно я различава от България – „хората са много усмихнати“.

външна реклама

Коментарите след думите му са брутални и бликат от трудно обяснима омраза към един от най-симпатичните артисти в България.

„България ми липсва, липсват ми най-близките хора, липсват ми приятелите. Но в Испания се чувствам прекрасно. Много ми е спокойно. Когато навсякъде виждаш, че 90% от хората са усмихнати, и ти се чувстваш заразен“, каза Зуека, като посочи, че и там хората имат същите проблеми като в България.

Явно обаче това не ги прави начумерени и зли един към друг.

Зуека добави, че идва в България, за да направи първата си изложба, след което ще лети за САЩ в Чикаго, където ще направи също експозиция.

Оптимистичните му думи и отвореност към глобалния свят отключиха вълна от възмущение и трудно разбираема ненавист.

Публикуваме само по-умерените коментари:

„Стой си там“

„Ами и аз съм спокойна като не те гледам да се жлямбиш по телевизията, стой си там“

„Какво ти даде бе Зуек ако не беше Славчо немаше никой да те знае“

„Не сме и усетили , че те няма“
„Стой си спокойно там,не сме заревали за теб!“

<"Стой си там! Като сгафите нещо бягате отново в България!""Зуяк оправдание на страхливец родоостъпник ! Жалко !""Предполагам, че Зуек произлиза от Суек, т. е. къртица. А къртиците, както е известно, живеят в тунелчета под земята прокопани от тях. Та и Зуека, верен на прозвището си, отиде и се скри в Испания. Да видим обаче как ще продължи там и няма ли да му домилее за България. Защото и спокойствието омръзва." "Всички които напускат България са като кукувица която снася яйцата в чуждо гнездо! Ако сте истински Българи борете се за страната си!"Едно от обясненията за изненадващо злобните коментари е насаждането на омраза от страна на псевдопатриотичните политици, които градят имидж на база на разделение на България от Европа и Глобалния свят, абсурдно сочейки по-успешните страни като причина за изостаналостта на България.Това, разбира се, е налудно и не е вярно, защото причините България да е по-изостанала са вътрешни - тежката корупция във всички сфери на обществото ни отгоре до долу, липсата на ценности, които да изтеглят напред креативните хора и мутризацията, обвързана с бившите репресивни служби от тоталитарния период и т.н.А целта на псевдопатриотите политици не е да направят нещо полезно за родината си, а окрилени от омразата да се докопат до стотици хиляди левове от субсидиите.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!