fbpx

Балерината Мартина издуха Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Балерината Мартина издуха Петър във Фермата

Силно женско надмощие вече се усеща в стопанството на Фермата и по-скоро отбор Елбетица, където до скоро дамите бяха поддръжка на „царя“ Петър или пешки, както самите те се определиха след осъзнаването си. Балерината Мартина Сергиева обедини колежките си, като непрекъснато сновеше между тях и им посочваше нередностите и успя да обърне играта.

След първоначалното колебание и объркване, което показаха като току що осъзнала се коалиция и сбъркаха вота си, оттам Мартина пое юздите и успя да ги стикова. Дори Петър се учуди на твърдостта с която налага единното мнение на дамите.

Стабилната коалиция на момичетата моментално рефлектира върху решенията в зеления тим. Тук отново Петър опита да „обясни“ колко по-добре е дами да са на дуел, но този път срещна категоричен отпор и през следващата седмица представителките на нежния пол ще си вземат глътка въздух, а мъжете ще излязат в отборния елиминационен дуел и един от тях ще напусне състезанието за 100 000 лв много близо до финала.

В битката за Ад и Рай тя бе главния фактор за успеха на отбора си и се видя, че с нищо не отстъпва на Петър, само че липсва при нея дозата показност, перчене и самохвалство.

Самият той я определи като „интелигентният сив кардинал на женската коалиция“, но това решение пряко го застраши от изгонване на елиминационния дуел в понеделник. Липсата на женска подкрепа и недоверието в двамата мъже го кара да се замисли дали не е пътник при една евентуална загуба от Канатица.

Зрителите смятат, че Мартина се очертава като фаворит за спечелването на голямата награда, но се срещат и доста патриархални и консервативни мнения, които не могат да преглътнат победата на една жена.

Петър запази момичета, а сега Мартина коментира, как отбора и потушавал личности!
Ако бяха уверени личности трябваше да отстояват себе си!

Май се взе много на сериозно. Не вярвала на Петър, а без него нищо няма да направят, така че да сведе малко глава.

Мартина започна да надига глава. Това ще й изиграе лоша шега. Харесвах я, но развалих мнението си. С нейните наставления срещу мъжете ще провали отбора. Нещо много си е повярвала.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!