fbpx

Балерината Мартина издуха Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Балерината Мартина издуха Петър във Фермата

Силно женско надмощие вече се усеща в стопанството на Фермата и по-скоро отбор Елбетица, където до скоро дамите бяха поддръжка на „царя“ Петър или пешки, както самите те се определиха след осъзнаването си. Балерината Мартина Сергиева обедини колежките си, като непрекъснато сновеше между тях и им посочваше нередностите и успя да обърне играта.

След първоначалното колебание и объркване, което показаха като току що осъзнала се коалиция и сбъркаха вота си, оттам Мартина пое юздите и успя да ги стикова. Дори Петър се учуди на твърдостта с която налага единното мнение на дамите.

Стабилната коалиция на момичетата моментално рефлектира върху решенията в зеления тим. Тук отново Петър опита да „обясни“ колко по-добре е дами да са на дуел, но този път срещна категоричен отпор и през следващата седмица представителките на нежния пол ще си вземат глътка въздух, а мъжете ще излязат в отборния елиминационен дуел и един от тях ще напусне състезанието за 100 000 лв много близо до финала.

В битката за Ад и Рай тя бе главния фактор за успеха на отбора си и се видя, че с нищо не отстъпва на Петър, само че липсва при нея дозата показност, перчене и самохвалство.

Самият той я определи като „интелигентният сив кардинал на женската коалиция“, но това решение пряко го застраши от изгонване на елиминационния дуел в понеделник. Липсата на женска подкрепа и недоверието в двамата мъже го кара да се замисли дали не е пътник при една евентуална загуба от Канатица.

Зрителите смятат, че Мартина се очертава като фаворит за спечелването на голямата награда, но се срещат и доста патриархални и консервативни мнения, които не могат да преглътнат победата на една жена.

Петър запази момичета, а сега Мартина коментира, как отбора и потушавал личности!
Ако бяха уверени личности трябваше да отстояват себе си!

Май се взе много на сериозно. Не вярвала на Петър, а без него нищо няма да направят, така че да сведе малко глава.

Мартина започна да надига глава. Това ще й изиграе лоша шега. Харесвах я, но развалих мнението си. С нейните наставления срещу мъжете ще провали отбора. Нещо много си е повярвала.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!