fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

„Мария, искаш ли да ти покажа голи мъже?“, с този въпрос спортният журналист Пепи Бакърджиев стресна водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова. Тя щеше да потъне в земята от срам, предусещайки как се задава поредния гаф на диванчето в „Тази сутрин“.

„Те са полуголи, г-н продуцент“, провикна се към апаратната Пепи, за да успокои екипа, че всичко, което ще показва е напълно в реда на нещата. Така си беше – ставаше въпрос за кантара преди голямата гала на братя Пулеви в САЩ, което телевизията ще предава пряко.

„Винаги съм искала да видя голи мъже, особено когато ти ми ги показваш“, отвърна Цънцарова след кратка пауза и се загледа как Кубрат, Тервел и техните съперници финално проверяват категорията си, преди да премерят сили на ринга. От четиримата бойци Цънцарова обърна внимание само на Тервел Пулев, като коментира, че той очевидна е в най-добра форма, поне естетически.

За обща изненада се оказа, че Цънцарова има и предишен опит с боксьори. Водещата първо каза, че има снимка с Кличко, като не беше сигурна с кой точно – Виталий или Владимир. След това обаче тя се сети сама, че се е объркала.

Бившият боксьор, който Мария е интервюирала в качеството му на политик, се оказа не друг, а руският гигант Николай Валуев. Цънцарова откри и снимка от това интервю, която изглежда наистина като куриоз като се сравнят размерите им.

bTV ще излъчи в петък сутрин галата на братя Пулеви, което ще „изяде“ първата част на „Тази сутрин“. „Радвам се, че ще спестим на зрителите шегите си“, призна къде на майтап, къде сериозно Мария Цънцарова.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!