Атанасова, ГЕРБ: Социалистите не ходят на работа, народът плаща. Божанков, БСП: С какво ще си купите мнозинство този път, с язовир?

Новини
реклама

кадър bTV

БСП е в парламента единствено за да гарантира честността в Изборния кодекс. ГЕРБ 6 години въвежда машинното гласуване, или не може да го направи, или не иска. Нагло е след толкова години да ни предлагат алтернатива – или машинен вот, или предсрочни избори. Това каза в студиото на bTV Явор Божанков от БСП. В дебат с него Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че ако единствено машинното гласуване гарантира честността на вота, щеше да има оспорени избори.

Атанасова каза също, че е странно, че БСП настоява, че са бори за честността на изборите, а в самата партия има съмнения за манипулация на изборите за лидер. Божанков отговори, че поне при социалистите има избор, докато ГЕРБ има един лидер, който никой не оспорва и това е притеснително в 21 век. „Имаме успешен лидер, който досега не сте победили на избори“, отвърна Атанасова, „Е, това ще е първия път“, каза представителят на БСП.

Божанков каза също, че след като ГЕРБ са изтъргували предложението за Конституция за два плажа, сега ще видим какво ще струва събирането на 121 гласа за промените в Изборнтия кодекс. „Може би язовир, езеро?“, попита риторично депутатът. Атанасова заяви, че ГЕРБ има необходимото мнозинство за промените.

„А вие какво ще правите днес, ще се шляете по улиците? Народът ви плаща заплата, а вие не ходите на робота!“, каза представителката на ГЕРБ. Опонентът от БСП отговори, че смята внесените от партията искания на вот на недоверие, дори и неуспешни, за изпълнено задължение към избирателите.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Бойко Борисов:  Те сеят омраза, ние – работни места. Искат да ни запомнят с лошо, но ние ще останем с доброто

реклама снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Брифингите на Щаба няма да са като преди – само веднъж седмица министър Ангелов ще обобщава заразените и новините за ваксини и лекарства, разкри министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в завод инсталации за линейки и „Форд“ в с. Люляково, област Бургас. Зам.-министърът на регионалното развитие …

Новини
Президентът Радев: Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя

реклама кадър bTV Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза президентът Румен Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, предаде bTV. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя. А знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава. Припомняме, че през …

Новини
След сигнали за пукнатини по коснструкцията АПИ прави нова експертиза на Аспаруховия мост във Варна

реклама снимки: АПИ Агенция „Пътна инфраструктура“ ще възложи изготвянето на нова експертиза за здравината и експлоатационната годност на Аспаруховия мост във Варна. Планира се тя да бъде извършена през следващата седмица с участието на независими експерти от научноизследователската общност и преподаватели в Университета по архитектура, строителство и геодезия, съобщиха от …