fbpx

Астрологът Сюзан Милър: Пикът на коронавируса е тези дни, оправяме се след Коледа

Новини
реклама

Снимка pixabay

Световноизвестната Сюзан Милър – създателката на един от първите планетарно прочути специализирани сайтове написа на 3 ноември:

„Имам предупреждение: очаквам пик на коронавируса този месец, около 12 ноември, когато Юпитер се среща с Плутон (б.р. планетата с епидемиите, която образува Черния лебед на 12 януари, от който тръгна К19 с първия обявен смъртен случай)”

Преди да поднесем цялата й прогноза, направена преди седмица, напомняме колко безпогрешна беше в предишната, която направи на 3 май: „Плутон управлява вирусите, а Юпитер сега пътува много близо, което води до експанзия на нещата, които по-малката планета контролира. Така досега се обясняваше избухването на заразата, а Сатурн беше доста близо до двете планети и придаваше сериозност на ситуацията, пише 19 минути.

Сега и трите планети отслабват и в средата на май влизат в ретроградност, което веднага ще доведе до спад на разпространението на вируса. В следващите месеци до края на септември ще помислим, че коронавирусът е свършен и си е отишъл, но това може да се окаже грешка. Плутон, Юпитер и Сатурн си връщат силата в края на септември – началото на октомври, което може да върне вируса. Затова е важно да спазваме социална дистанция, да носи маски на закрито.

реклама

Най-късно в средата на декември ще имаме добрите новини, които чакаме от учените”.

Както сами виждате, 100% попадение преди 6 месеца на развитието до момента. Ето и актуалната прогноза на най-влиятелният астролог на САЩ:

„Тези планети са бавнодвижещи се и затова започнахме да виждаме покачване на броя на случаите с К19 през октомври, но влошаването настъпи през ноември. Ще обърнем положението с вируса към края на декември или по-точно, когато Юпитер и Плутон се отдалечат на повече от 10 градуса, а по Коледа ще бъдат на 8. Около 12 януари дистанцията ще бъде факт, така че бих заложила на тази дата или около нея да чуем добрите новини и реално да заработят ваксините, но повечето от нас няма да имат достъп до тях до второто или третото тримесечие на 2021 г. Но всички ще се чувстваме окрилени, защото ще видим светлината в края на тунела. И най-добрата новина е, че Юпитер и Плутон няма да се съберат отново до февруари 2033 г.”

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си Стою Чонгаров – гайдарят на Валя Балканска

реклама Снимка pixabay Почина известният гайдар Стою Чонгаров от село Бостина. Тъжната новина съобщиха от Гайдарски състав “Петко Войвода“. Той ни напусна на 89-годиша възраст. Самоукият музикант Бай Стою е един от доайените на родопската гайда. Той е част от основателите на „100 каба гайди“. Белобрадият родопчанин винаги бе с …

Новини
Ева Веселинова намекна за връщане в телевизията

реклама Снимка профил инстаграм Ева Веселинова успя да изплува от забравата, тегнеща над нея след Нова телевизия. Половин година след като остана без работа, тя по всяка вероятност ще се пробва в конкурентната bTV, пише в. „Уикенд“. Блондинката бе уволнена от „На кафе“ в края на миналия телевизионен сезон и …

Новини
Васил Божков: Бизнесът е в кома. Въздухът е отровен. Няма вода.

реклама Снимка профил ФБ С отговорите в единственото си интервю за половин година БМБ за пореден път призна участието си в унищожението на държавата. Призна, че той и съучастниците му са погазили Конституцията, унищожавайки компаниите ми, написа Божков в профила си в социалната мрежа. реклама В момента над българите се …