fbpx

Астрологът Азарей: На днешния Игнажден Юпитер влиза във Водолей, носи ни надежда

Новини
реклама

илюстрация Pixabay

Днес в 15:08 ч Юпитер (Зевс) навлиза в зодиакалния знак Водолей. Като полазник на днешния Игнажден, той ще дари световния дом с добротворство и надежда в идните дни, това прогнозира астрологът Руслан Борисов – Азарей в „Стандарт“. Той обяснява следното за влиянието на Юпитер:

При своя транзит той ще стимулира интелектуалната дейност. Ще ни даде повече толерантност. Ще се стараем да бъдем в помощ на страдащите и близките. Светът излиза от своята рутина. Ще бъдем възприемчиви към нови идеи. Чувството за справедливост ще се изостри. Хората ще се вълнуват еднакво от местната и световна политика. Стремежът към безпристрастност и запазване на демокрацията ще води към по-човеколюбиви идеи и дела.

реклама

Оригиналност в интелектуалните проекти ще ни бъде от полза. Революционният дух ще витае в световното пространство. Важно е да запазим реализма си! Периодът ще донесе нов шанс за изява на творческото въображение за дейности, свързани с обогатяване на човешкото съзнание.

От днес до края на 2021 година ще бъдем по-откровени и искрени, с желание за свобода и независимост. Проявяваме общителност, хуманност, приятелско настроение и човечност. Чувството на солидарност и човешко единство ще бъде носител на новото време. Ще ни вълнуват социалните проблеми. Ще се планират всеобщи проекти за общественото спасение.

Бъдете радостни и ведри, обичайте приятелите си, подкрепяйте ги! Превърнете враговете си в свои приятели, за да има мир и благоденствие на Земята!

И нека Бог влезе днес у вас, за да пребъде доброто, красивото, мъдрото и светлото!

 

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Забраняват 8 вида пластмаса от 1 юли

реклама Кадър видео Нова ТВ В студиото на предаването „Социална мрежа“ по NOVA NEWS гостуват Елеонора Йосифова Сдружение „За Земята“ и Вера Маркова от първия магазин с нулев отпадък. Те говорят за това как да заменим пластмасата за ежедневна употреба. „Не е достатъчно само потребителите да намалят количеството пластмаса, но …

Новини
ЦИК: Гласуваме с ръкавици

реклама Снимка pixabay „Дата 4 април дава още една седмица на ЦИК, за да вземе съответните решения за подготовка на изборите“. Тя уточни, че голямото им притеснение е за гласуването на българите в чужбина, тъй като датата съвпада с Великден за католическия свят и припомни, че затова Общественият съвет към …

Новини
Министър Ангелов: След ваксината получих тахикардия заради камерите

реклама Кадър видео Нова ТВ „Нямам завишено кръвно. Аз съм човек, който в такава ситуация… знаете – емоцията е много силна, а и когато има толкова камери срещу мен винаги се получава тахикардия и оттам се получава артетриалното наблюдаване. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70“заяви здравният …