Арман Бабикян: Никой не ми е плащал, за да организирам протеста в София

Новини
1

кадър: bTV

Плоски са политическите твърдения, че демонстрациите са платени. Никой не ми е плащал, за да организирам протеста. Това заяви пред bTV Арман Бабикян – част от така нареченото „Отровно трио“ заедно с адв. Николай Хаджигенов и Велислав Минеков.

„Иван Гешев забрани на медии, политици и неправителствени организации да казват кой е виновен и кой не. Но и той няма право да казва, съдът го прави“, посочи още Бабикян по повод вчерашния брифинг на държавния обвинител.

По отношение на днешния протест на плаж „Росенец“ той коментира, че е различен, но само формално.

„Веднага се докараха успоредно количество хора, както вчера ГЕРБ постъпи. Вижте колко еднакво действат ДПС и ГЕРБ“, каза политическият анализатор.

По думите му до този момент не е било предвидено да има протести в София в събота и неделя.

„След насилието и побоя над хора, които се случиха в късните часове на нощта обаче, не съм убеден, че няма да има протест още днес. Хората ще разберат в социалните мрежи“, каза Бабикян.

„Задачата на полицията е да пази, да мълчи и да скърца със зъби, защото ако обърнат палките… онези само ще сънуват лумпените от снощи“, допълни още Бабикян.

loading...

ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ВЪВ ВОПЛИТЕ НА БОКО ЗА ЕДИНСТВО!!!ТОВА Е ИСПЕЧЕН МАНИПУЛАТОР КОЙТО ВЛАДЕЕ ПОХВАТИТЕ НА СИК И ПОДОБНО ОРГАНИЗАЦИИ ….А ГРУПАТА ОКОЛО НЕГО ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ КАК ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯТ ЗА ЯСЛАТА И КЮПА КОЙТО БОКО ИМ ПЪЛНЕШЕ.РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА ВИДОВДЕН.ТАКА ЧЕ ИМАТ ПРАВО ДА ПЛАЧАТ И ДА ИСПАДАТ В ХИСТЕРИЯ!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 13 август: Ден за колосални промени при Скорпионите, Рибите будят удивление и възхищение

Снимка pixabay lamqta.com Овен Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас …

Новини
Историческа кражба на ток в Кюстендил

Изображение Гугъл Мапс От ЧЕЗ са разкрили нагли кражби на електроенергия в Кюстендил, без прецедент в историята на дружеството по своите мащаб и дързост. Злоупотребата е разкрита на 11 август, пише topnovini.bg. Установените нарушения са в ДАП-Кюстендил и в сгради на бившата фабрика за обувки в северната промишлена зона, съобщиха …

Новини
1
Строят сграда под Рилските езера за половин милион

Изображение Гугъл Мапс Започва изграждането на Контролно-информационен пункт „Седемте Рилски езера“ в района на хижа „Рилски езера“, на територията на Национален парк „Рила“, пише Вести.   (КИП) в част от сградата ще се предоставят помещения за база на Планинска-спасителна служба при БЧК за осигуряване на целогодишно дежурство от планински спасители …