fbpx

Антон Станков: Рашков си мери думите, така че трябва внимателно да чуем какво казва

Новини
външна реклама

Кадър видео Нова ТВ

Скандалите по върховете на властта не спират. В събота вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че ще изпрати сигнал в прокуратурата срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – мъж се оплакал на Рашков, че бившият премиер го заплашил със „зловещи думи“. Последва незабавна реакция от Борисов, който в централата на партията заяви, че според него обвиненията от страна на служебното правителство са, за да се заглуши темата с подслушванията: „Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. На филета. Само това не са ми пришили“.

Бившият министър на правосъдието Антон Станков и бившият председател на ДКСИ Цвета Маркова коментираха темата пред Нова ТВ.

външна реклама

„Като всеки един юрист Рашков внимателно си мери думите. Така че трябва внимателно да чуем какво казва той, а той завърши изказването си със „следите остават”, заяви Станков и допълни, че познава добре служебния министър на вътрешните работи, защото са работили заедно в първото издание на Бюрото за СРС-та.

Обвиненията Станков не свърза с предизборната ситуация, защото Бойко Рашков не бил политическа фигура. Отдава ги на рефлекса на всеки юрист да служи на закона.

„Прокуратурата би трябвало да се е сезирала сама, без да е необходимо министърът да подава сигнал. Това е в рамките на нейните правомощия“, коментира от своя страна темата бившият председател на ДКСИ Цвета Маркова и посочи, че най-вероятно вече има образувана прокурорска проверка, но какво ще проверява, ще стане ясно по-късно. По думите ѝ при всички случаи ще бъде изслушан човекът, за когото се твърди, че е бил заплашван.

„Вероятно ще бъде изслушван този човек, който е бил заплашван и вероятно ще бъде попитан защо не е подал своевременно този сигнал, а той вероятно ще каже, че го е било страх, а пък заплашващият ще каже, че не е вярно. Такива прокурорски проверки сме виждали“, каза тя и добави, че се надява на задълбочена и професионална проверка.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Пуснаха палав чат между Венета Райкова и Галин

външна реклама Снимки социални мрежи „Чакаме. И заедно ще четем моята книга “Вендета”, коментира Райкова под пост на певеца, представящ новия му проект. На тази близост се натъкна репортер на show.blitz.bg.. външна реклама Изглежда бившата водеща на „Горещо“ си е паднала по певеца, който напоследък залива социалните мрежи с голи …

Новини
Милица Гладнишка: Чувствах се самотна, спях с този и онзи

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Малко се знае в общественото пространство за личния живот на чаровната Милица Гладнишка. Астрисата открехна завесата и сподели пред Мон Дьо и „Неделята на NOVA“ разтърсваща история за смъртта на майка си. Актрисата разкри, че майка ѝ е била много болна и е починала …

Новини
Близо 1 660 000 българи са бедни

външна реклама Снимка pixabay Ключов приоритет е и интеграцията на пазара на труда на неактивни и безработни, в това число продължително безработните. Бедните българи са 23,8 процента от населението или близо 1 660 000 души, а целта е до 2022-ра година делът им да намалее на 22,5 на сто. външна …