fbpx

Ани Владимирова: Гледате това, което продуцентите искат да видите

Блиц Новини

Кадри подкаст Кадиев

Ани Владимирова е психологът, който избира много от участниците в различните риалити формати в България. Пред Сашо Кадиев тя разказа как определя кой къде му е мястото и дали ще донесе очаквания интерес според продуцентите.

Риалити формата дава усещане за свързаност с този, когото наблюдаваш. Хората са много самотни, затворени в кутийките на блока си и имат нужда да са част от някаква обществена дейност. Зрителите научават това, което иска продуцента. Няма режисура в тези формати, просто ще излъчат това, което смятат за ценно и значимо, защото то е много дълго.

За тези, които пък се впускат в това приключение да участват някъде общо взето е да се „покажат по телевизора“ според психоложката.

Най-честата причина да се записват на кастинги за това или онова е нарцистичната. Заради шоуто, емоцията, искат да изживеят нещо. Нахъсват се докато наблюдават преден сезон например и си казва: „Сега ако аз бях там, на негово място“ и започват наистина да се виждат там.

Основното при избор на участници е максимално да отвориш ветрилото, да се припознаят повече хора. Има си изисквания за всеки вид риалити формат. Но края им се вижда вече, пренаситиха се хората, омръзна им да гледат повтарящи се сюжети.

Но разказа за нещо различно, което се задава. Това е новото риалити „Островът на 100-те гривни“.

За разлика от досегашните, които сме гледали, тук има много повече социална игра. Ще отрази социалната динамика, направено е по съвсем други правила от познатите досега. Няма да се набляга на силови умения или кой знае колко знаещи, по-скоро как общуват. От това ще зависи успехът им.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!