fbpx
БТВ

Кадри: БТВ

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов направи едни от най-личните си разкрития за отношенията си с любимата му – Емануела Толева. Двамата са заедно от шест години и имат син, който кръстиха Васил. Еми и близначката й Доротея бяха гости в предаването „Търси се“, а един от хората, които бяха включени, бе именно Андрей. Той разкри колко е щастлив с Толева, като призна и за проблемите им в самото начало на връзката.

външна реклама

„С Еми се запознахме през 2016 г. Аз я бях виждал няколко пъти по-рано. Интересното е, че тогава за първи път имах социални мрежи и може би за първи път си писах с някой там. Взех й телефона и всичко стана много бързо. Ние в някои отношения много си приличаме – и двамата сме леко невротични, малко прибързани, нетърпеливи, емоционални. Имаме и много различия в характерите си. Аз например с годините станах много педантичен и подреден, докато тя е малко по-хаотична, което понякога мен ме изнервя. Но най-важното е, че тя е изключително лоялен и добър човек. И ме научи за първи път в живота ми да си споделям с някой, да живея с него, да знам, че сме едно цяло, че сме семейство“, сподели 43-годишният Арнаудов.

„Най-трудният ни период беше когато започнахме да живеем заедно. Това стана 10 дни след като се запознахме. Изобщо не се познавахме. Аз живея до голяма степен за работата си. Тя отново ме промени, за да не е така и поне 50 на 50 да разделям двете неща. Но бях фиксиран страшно много върху нещо, което ми предстоеше тогава. Почти не се познавахме, вечер се прибирах и мълчах. Тя прояви търпение месец-месец и нещо, след което бе на път да си тръгне. Връщах я няколко пъти. Това беше най-трудният ни период. Доскоро само единия от нас – този, който носи очила, бе стигнал до идеята, че трябва да имаме второ дете, но сега се надявам, че и тя е стигнала до тази идея. Така че това е нещо ново, за което си мечтаем, и се надявам, че скоро ще се случи. Тя е супер отдадена, много обичаща, много внимателна майка. Даже прекалява. Като майка, като жена, като домакиня, като партньор, като човек, който знае как да те изслуша и да те разбере, тя е просто супер“, каза още телевизионерът.

„Еми и Дори имат много силна връзка. Имали са трудно детство. Аз много обичам Дори, тя често е вкъщи, страшно много ни помага с Васко. Като беше бебе изобщо не ги различаваше“, добави Андрей, след което се обърна към любимата си с думите: „Благодаря ти, че ме научи да бъда част от семейство. Благодаря ти, че ме научи да споделям чувствата си и да обичам, и ти благодаря, че ме научи да нося малко по-малко цветни дрехи“.

„Много ги обичам. Андрей е ера в моя живот. Животът ми с него ме промени, аз съм друг човек. Ние сме част от едно цяло. Той си ми е другарче, партньори сме си. Началото беше много трудно, много пъти съм ревала. И двамата сме работили много за тези наши взаимоотношения, с много разговори“, призна самата Емануела, която е на 35 години.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!