fbpx
БГ звезди

кадри: Инстаграм/Иван Христов и Андрей Арнаудов

Всеки родител иска най-доброто за детето си, въпросът е кой колко може да си позволи. Продуцентът Андрей Арнаудов мина направо на друго ниво в това отношение. Той се изфука в Инстаграм с клипче, на което се вижда, че със сина му Васко ритат заедно топка със златист цвят.

„Васе, кой ни подари тази топка? Точно така – Христо Стоичков!”, обявява зад кадър Андрей, за да стане ясно на всички, че топката е възможно най-специалната. Видеото показва също съботните занимания „по мъжки” на баща и син във фитнеса.

Детето, което е още малко за истински упражнения, по-скоро си играе на уредите. Колкото до тренировката на Андрей – той се е заснел как прави коремни преси и едва на шестата вече пита детето си дали е изморено, явно защото самия той вече се е задъхал и иска почивка.

Продължението на това леко физическо натоварване е още по-смехотворно. Баща и син отиват да ядат „здравословни” пържени картофи, за Андрей – допълнени с бира.

Продуцентският дует Иван и Андрей са известни с това, че постоянно се шегуват с физическата си форма, особено в контекста на възможностите на някои от участниците в шоуто им „Фермата”. В общия профил на двамата Арнаудов за пореден път се самоиронизира по темата, като се качва на кантара, който заковава на умопомрачителното число 179,9.

„Това е в либри”, уточнява той, което значи, че теглото му е близо 82 кг. Като се има предвид ръстта на Андрей, май посещенията му във фитнеса трябва да зачестят или поне бирата и пържените картофи да изчезнат поне временно от менюто му.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!