fbpx
БГ звезди

кадри: Инстаграм/Иван Христов и Андрей Арнаудов

Всеки родител иска най-доброто за детето си, въпросът е кой колко може да си позволи. Продуцентът Андрей Арнаудов мина направо на друго ниво в това отношение. Той се изфука в Инстаграм с клипче, на което се вижда, че със сина му Васко ритат заедно топка със златист цвят.

„Васе, кой ни подари тази топка? Точно така – Христо Стоичков!”, обявява зад кадър Андрей, за да стане ясно на всички, че топката е възможно най-специалната. Видеото показва също съботните занимания „по мъжки” на баща и син във фитнеса.

Детето, което е още малко за истински упражнения, по-скоро си играе на уредите. Колкото до тренировката на Андрей – той се е заснел как прави коремни преси и едва на шестата вече пита детето си дали е изморено, явно защото самия той вече се е задъхал и иска почивка.

Продължението на това леко физическо натоварване е още по-смехотворно. Баща и син отиват да ядат „здравословни” пържени картофи, за Андрей – допълнени с бира.

Продуцентският дует Иван и Андрей са известни с това, че постоянно се шегуват с физическата си форма, особено в контекста на възможностите на някои от участниците в шоуто им „Фермата”. В общия профил на двамата Арнаудов за пореден път се самоиронизира по темата, като се качва на кантара, който заковава на умопомрачителното число 179,9.

„Това е в либри”, уточнява той, което значи, че теглото му е близо 82 кг. Като се има предвид ръстта на Андрей, май посещенията му във фитнеса трябва да зачестят или поне бирата и пържените картофи да изчезнат поне временно от менюто му.

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

error: Content is protected !!