fbpx

Андрей e неутешим след смъртта на Вероника

Незабавни статии

Снимка профил ФБ

Андрей Арнаудов отбеляза 40 дни от кончината на любима приятелка Вероника Трънкарова, която си отиде млада, покосена от болест.

Тогава той бе изпаднал в депресия и лошо настроение и дори поиска съвет от последователите си в социалните мрежи, как да се справи с това състояние.

външна реклама

Смъртта й бе загуба не само за него – Ники Кънчев също сподели дълбоката си скръб и редица други, близки нейни приятели.

Понякога всички изживяваме по-трудни лични моменти. Освен голямата загуба на близък приятел от последните дни, на мен лично месец-два назад ми се събра много умора и много неприятни преживявания. За първи път съм изненадан от себе си, чувствам се доста тъжен. Обикновено решавам тези проблеми по два начина – на чашка с приятели или в залата като тренирам. Интересно ми е освен приятелите, чашката и залата знаете ли друг начин, който може да ви извади от лошото настроение?

Ще се радвам да споделите как се справяте с такъв тип ситуации. За мен ще е успех, ако успеем да помогнем дори на един човек. Бъдете здрави!

Тогава получи много съвети как да преодолее това състояние.

Днес пусна снимка-спомен и написа:

С Вероника…Преди петнайсетина години и… 40 дни…🖤

С такива приятели младата дама, която рано напусна този свят няма да бъде забравена.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!