fbpx

Александра Сърчаджиева: С майката на Иван не поддържаме връзка

Новини
външна реклама

Снимка профил инстаграм

Александра Сърчаджиева прави скандални и драматични разкрития от личния си живот, свързани с хората от най-близкото ѝ обкръжение. Факти от житейските неволи и трагедии на актрисата тя споделя в пиесата „На живо“.

Тя е създадена под драматургичното перо на Яна Борисова, която написва творбата по болезнените откровения и изповед на самата Алекс.

външна реклама

Една от най-трагичните семейни драми на Александра е нежеланието на баща ѝ – актьора Йосиф Сърчаджиев, да я допусне близо до себе си. Надеждата един ден той да я приеме под крилото си все още не е угаснала у нещастната дъщеря и тя силно се надява, че ще дойде ден, в който той сам ще пожелае да я потърси и да се запознае с внучката си София – плод на любовта между Алекс и покойния ѝ съпруг – актьора Иван Ласкин.

„Когато преди много време с Йоско се засякохме случайно във Военния театър, той подхвърли, че ще ми звънне, но не уточни през коя година“, горчиво иронизира Алекс, която отдавна върви по стъпките на родителите си – Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев, утвърждавайки себе си като една от най-талантливите ни актриси, пише Факти.

За жалост Сърчаджиев не е единственият близък човек на Александра, който не се интересува от собствената си рожба. Оказва се, че майката на Ласкин също не проявява никакво отношение и загриженост към внучката си.

„Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я съдя. Родителите на Иван се развеждат отдавна. От втория брак майка му има един син. Баща му Славчо, който почина малко преди Иван, има момче и момиче. Както казваше Иван, те са тримата братя и златната ябълка“, споделя болката си Александра пред таблоида „Галерия“.

Премиерата на „На живо“ се състоя на 15 юни, на откритата сцена във Военната академия, като част от театралния фестивал „София моно“. Текстът на пиесата е на Яна Борисова по разкази на самата Александра, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо. Със Сърчаджиева пред зрителите излиза и Радена Вълканова в ролята на водещата в телевизионното студио.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …