fbpx

Алекса от „Игри на волята” погази правилата с измъчената Мира

Нова тв

кадри Нова телевизия

Зрителите на Нова телевизия видяха уникално изпълнение от страна на шампиона по борба Алекса, а екипът на „Игри на волята” призна, че до момента такова нещо не е случвало никога в предаването. Без да е нарушение, действието на големия сръбски спортист по отношение на съотборничката му Мирослава беше напълно извън правилника на надпреварата.

Като цяло ситуацията в племето на Непобедимите стана много емоционална в последните епизоди на надпреварата точно преди финалната му фаза. Те се оказаха в положение двама от тях – Алекса и Зорница, да се изправят един срещу друг за да определят кой да е последния финалист. Двамата трябваше да определят по един свой секундант, който да се състезава за тях, за да им осигури предимство. Зори избра Георги, а Алекса – Мирослава, като неговия избор беше за да защити другата си съотборничка, Виктория.

външна реклама

Изпитанието за Георги и Мира беше да държат тежест на раменете си, като Зори и Алекса трябваше да им добавят още и още торби. Импровизираната щанга стана почти непоносима за Мира, когато тежестта стана 65 кг половин час след началото на надпреварата.

Алекса толкова се развълнува от мъките и упоритостта на съотборничката си, че реши да се откаже от възможността за предимство, след което мина зад нея и свали тежестта от раменете ѝ, когато видя как тялото ѝ буквално се сгъва. Такава постъпка се оказа уникална за всички сезони на „Игри на волята”, тъй като досега нито един играч не е прекратявал изпитанието на друг по собствено желание.

Мира първо се ядоса на постъпката на бореца, но после призна, че ѝ е било безкрайно тежко и го определи като безкрайно добър човек.

В същинската надпревара за последното място на финала Алекса успя да победи Зорница в може би най-тежката игра в предаването, в което имаше цели 12 изпитания. Двамата се раздадоха до край, като получиха доста ожулвания по ръцете и краката. Емоционалната им раздяла беше финала за племето на Непобедимите, в което бяха изградени много силни лични връзки между играчите.

външна реклама
Незабавни статии
Зрителите: Радо вън от Фермата на мига

Кадри БТВ Издънките на един от най-неуправляемите индивиди в стопанството на „Фермата“ Радо, станаха много, пък и зачестиха особено последните дни. Баскетболистът най-безцеремонно нарушава правилата с ясното съзнание, че всички ще получат наказание заради него. Това обаче не го спира да скача от беля на беля. Фермерите дори се замислиха …

БГ звезди
Гала направи тайно предложение на Илон Мъск

кадър Нова телевизия Покрай спекулациите дали Илон Мъск ще дойде у нас, за да види Белоградчишките скали, на водещата на „На кафе” се размечта. За какво точно – това стана ясно от реплика на Гала пред панелистите. „Тихо, да не чуят шефовете, ама няма да е лошо Илон Мъск да …

БГ звезди
Алекса е големият победител в „Игри на волята“ 4

Кадри „Нова телевизия“ Сърбинът Алекса Ерски е големият победител в четвъртия сезон на „Игра на волята“. Той спечели заключителната битка, а конкуренти в нея му бяха Филип и Георги. Тя бе многокомпонентна като включваше плуване, теглене на лодка, дърпане на няколко много тежки вериги, обръщане на големи кубове и варели, …

error: Content is protected !!