fbpx

Алекса от „Игри на волята” погази правилата с измъчената Мира

Нова тв

кадри Нова телевизия

Зрителите на Нова телевизия видяха уникално изпълнение от страна на шампиона по борба Алекса, а екипът на „Игри на волята” призна, че до момента такова нещо не е случвало никога в предаването. Без да е нарушение, действието на големия сръбски спортист по отношение на съотборничката му Мирослава беше напълно извън правилника на надпреварата.

Като цяло ситуацията в племето на Непобедимите стана много емоционална в последните епизоди на надпреварата точно преди финалната му фаза. Те се оказаха в положение двама от тях – Алекса и Зорница, да се изправят един срещу друг за да определят кой да е последния финалист. Двамата трябваше да определят по един свой секундант, който да се състезава за тях, за да им осигури предимство. Зори избра Георги, а Алекса – Мирослава, като неговия избор беше за да защити другата си съотборничка, Виктория.

Изпитанието за Георги и Мира беше да държат тежест на раменете си, като Зори и Алекса трябваше да им добавят още и още торби. Импровизираната щанга стана почти непоносима за Мира, когато тежестта стана 65 кг половин час след началото на надпреварата.

Алекса толкова се развълнува от мъките и упоритостта на съотборничката си, че реши да се откаже от възможността за предимство, след което мина зад нея и свали тежестта от раменете ѝ, когато видя как тялото ѝ буквално се сгъва. Такава постъпка се оказа уникална за всички сезони на „Игри на волята”, тъй като досега нито един играч не е прекратявал изпитанието на друг по собствено желание.

Мира първо се ядоса на постъпката на бореца, но после призна, че ѝ е било безкрайно тежко и го определи като безкрайно добър човек.

В същинската надпревара за последното място на финала Алекса успя да победи Зорница в може би най-тежката игра в предаването, в което имаше цели 12 изпитания. Двамата се раздадоха до край, като получиха доста ожулвания по ръцете и краката. Емоционалната им раздяла беше финала за племето на Непобедимите, в което бяха изградени много силни лични връзки между играчите.

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала. София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

error: Content is protected !!