fbpx

Алекса от „Игри на волята” погази правилата с измъчената Мира

Нова тв

кадри Нова телевизия

Зрителите на Нова телевизия видяха уникално изпълнение от страна на шампиона по борба Алекса, а екипът на „Игри на волята” призна, че до момента такова нещо не е случвало никога в предаването. Без да е нарушение, действието на големия сръбски спортист по отношение на съотборничката му Мирослава беше напълно извън правилника на надпреварата.

Като цяло ситуацията в племето на Непобедимите стана много емоционална в последните епизоди на надпреварата точно преди финалната му фаза. Те се оказаха в положение двама от тях – Алекса и Зорница, да се изправят един срещу друг за да определят кой да е последния финалист. Двамата трябваше да определят по един свой секундант, който да се състезава за тях, за да им осигури предимство. Зори избра Георги, а Алекса – Мирослава, като неговия избор беше за да защити другата си съотборничка, Виктория.

Изпитанието за Георги и Мира беше да държат тежест на раменете си, като Зори и Алекса трябваше да им добавят още и още торби. Импровизираната щанга стана почти непоносима за Мира, когато тежестта стана 65 кг половин час след началото на надпреварата.

Алекса толкова се развълнува от мъките и упоритостта на съотборничката си, че реши да се откаже от възможността за предимство, след което мина зад нея и свали тежестта от раменете ѝ, когато видя как тялото ѝ буквално се сгъва. Такава постъпка се оказа уникална за всички сезони на „Игри на волята”, тъй като досега нито един играч не е прекратявал изпитанието на друг по собствено желание.

Мира първо се ядоса на постъпката на бореца, но после призна, че ѝ е било безкрайно тежко и го определи като безкрайно добър човек.

В същинската надпревара за последното място на финала Алекса успя да победи Зорница в може би най-тежката игра в предаването, в което имаше цели 12 изпитания. Двамата се раздадоха до край, като получиха доста ожулвания по ръцете и краката. Емоционалната им раздяла беше финала за племето на Непобедимите, в което бяха изградени много силни лични връзки между играчите.

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Дрехите в Капките издадоха голяма тайна за Ралица Паскалева

Кадри Нова ТВ и снимка социални мрежи: Дрехите в Капките издадоха голяма тайна за Ралица Паскалева Голямата изненада в сезон „неделя“ на „Като две капки вода“ бе дуетът Ралица Паскалева и Димо. Двамата са доста сработени помежду си и това пролича при представянето им в шоуто за имитации. Макар на …

Блиц Новини
Познахте ли ги? Виктор и Мира като Абитуриенти побъркаха България

Кадри Нова ТВ: Виктор и Мира като Абитуриенти побъркаха България По повод големият празник днес, екипа на „Здравей България“ опита да развесели зрителите си като покаже как са изглеждали на абитуриентския си бал водещите и някои от техните колеги репортери. Първа бе снимка от времето на бала на Мира Иванова …

error: Content is protected !!