fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“ и „Инстаграм

Изключително емоционално интервю даде инфлуенсърката Александра Богданска. Тя говори пред Мариан Станков-Мон Дьо по „Нова телевизия“ разкри какво е преживяла преди няколко месеца, когато се разведе с Даниел Петканов. Двамата имат син Габриел, като са се разбрали да си поделят грижите за него наполовина.
„Счупеният човек е най-цял, защото вече знае и да губи. Добавих още едно качество в картотеката – знам и да губя. Залепих се май“, започна тя и уточни, че в този ден звездите са благоразположени към нея, в супер добро настроение е и няма да плаче.

външна реклама

„Не мога да лъжа. Излъгахме тогава, когато казахме, че сме решили да се разделим, а всъщност Даниел реши това. Разводът отприщи в мен един въпрос – дали аз и жените като мен, които сме работохолички, можем да бъдем обичани. Дали аз мога да поддържам и кариера, и семейство. Дали мога да имам стабилно семейство и да поддържам домашния уют. Изпитвах пълното щастие преди три години като имах семейство, човек до себе си и успешна кариера. Сега се уча как да се чувствам щастлива като самотна, работеща майка. Минах през всички емоции, разпознах ги, преживях ги. В момента съм приключенски настроена, с много амбиции, с много идеи“, сподели още Богданска.

„Аз не очаквах той да поиска развод, защото бях настроена към това да започнем опити за второ дете. Направихме си носовете, минахме ринопластиките и вече си викам „Ама ние сме се уговорили с него“. И през ноември един ден той каза „Не, аз не мога да бъда с теб, не мога да бъда до теб, аз съм половин човек“. И оттам вече последва болката, след това обидата. Всичко премина тогава, когато се върнахме към нормален начин на комуникация. Зряло и осъзнато започнахме да говорим какво е довело до тази ситуация. Аз вече не мога да го направя него по-добър мъж, ако го карам да стои до мен и затова го пускам на свобода. Аз го обичам Даниел, той е мъжът, който най-много съм обичала в този живот. Той е любовта на живота ми. И ще продължа да го обичам, но по един по-различен начин. Защото опитвайки се да го намразя и да му кажа „Ти какво ми причини бе, ти ме направи подметка, дъно“, то все едно мразя детето си, защото 50 процента от детето ми Габриел е Даниел“, призна 28-годишната благоевградчанка.

Тя коментира и появилия се клип, на който с Петканов се прегръщат, целуват по бузите и танцуват на събитие. Оказва, че поведението им е чисто приятелско: „Това видео трябва да бъде пример за всички разведени родители как изхождайки от детето да потърсят път към себе си“.

„И двамата с Даниел сме много емоционални. Има хора, които са създадени за дълъг маратон, а има и хора, които са създадени за спринт. Е, ние бяхме на спринта – емоции, изпитахме всичко. Той е човекът, който най-много ме нарани, и човекът, който ми показа най-голямата любов. Изведнъж вече нямахме сила да тичаме и се разделихме. Най-трудното решение в онзи момент бе да замълча когато най-много ми се говореше. То от тогава и нямам глас. Все едно Господ ми каза „Като не говори когато трябваше, сега ще мълчиш, когато искаш да говориш“. Нямам глас, вече повече от половин година не мога да си го върна. Косата ми опада, имах два месеца период, в който спах по 3-4 часа на денонощие, това е най-смазващото нещо. Не бях на себе си“, разказа Алекс. В този момент тя замалко да се разплаче, но Мон Дьо я хвана за ръката и тя се стабилизира.

„Няма връщане, по начина, по койко сме били с Даниел“, добави тя.

Запитана дали има място за нова любов в живота й, Богданска отговори: „Няма. Аз се чувствам малко емоционално осакатена и съм се фокусирала върху това да осигуря сигурност и спокойствие на детето ми. Не мисля за любов. Ако дойде – живи и здрави. Сигурно ще я позная, но може и да я подмина. Не го мисля. В името на любовта повече не бих си позволила да загърбя себе си“, категорична бе инфлуенсърката.

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!