fbpx

Актрисата Ваня Цветкова е в шок

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Миналата седмица си отиде големия български актьор Иван Иванов. Неговата кончина натъжи множество хора, той бе любимец както за киноманите, така и на своите колеги. Последните години се беше оттеглил и по-младото поколение трудно ще се сети за него, но хората гледали „Всичко е любов”, „Комбина”, „Лавина”, „Нощем с белите коне”, „Борис Първи” няма как да го забравят. Кинолегендата издъхна в панагюрската болница от масивен инфаркт на 72 години.

Актрисата Ваня Цветкова е негов екранен партньор и приятел и новината я шокира.
„Не унивай, моето момиче. Нямам глас да ти кажа. Пиша”. Това е последното съобщение от актьора до нея, сподели тя пред Лора Крумова.

Малко след това Цветкова разбира за смъртта му.

Трудно ми е да опиша чувствата, които ме обзеха онази сутрин когато получих краткото съобщение, че Иван е починал. Изпаднах в шок. Той беше най-красивият мъж, когото съм виждала. Актьор, който получаваше такава експлозивна психическа сила и способност да я извика, когато пожелае. Това не може да се придобие, това е дар от Бога. Иван беше изключително умен, имаше фотографска памет. Помнеше си материалите от кандидат-студентската скамейка, разказа Цветкова.

Иван е единствения актьор, когото познавам, който никога не си е гледал филмите. Смяташе го за излишна суета. Иван беше този рицар, който обожаваше жените, каза тя. „Всяка жена е красива по свой си начин“. Той боготвореше само една жена – съпругата си Петя, неговата спътница, спомня си актрисата.

Двамата си партнираха чудесно и като млади и красиви актьори често ги спрягаха като двойка, но както казва Ваня за него е съществувала единствено съпругата му, с която имат почти 40 годишен брак и един син.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!