fbpx

Аксения се превъна в звяр на арената и изяде Мирела

БТВ

Кадри БТВ

Две дами се изправиха в битка една срещу друга и отхвърлената Аксения натри носовете на бившия си отбор, като им го върна за всички огорчения и лошо отношение към нея.

Тя стратегически избра да се изправи срещу Мирела и успя да спечели точки за отбора си. Превъзходството й се видя във всички битки на арената и зрителите се зарадваха на това момиче, което претърпя голямо развитие за няколко седмици в стопанството.

външна реклама

Игра стратегически!
Така трябваше, заради отбора стига надеждите са се възгордявали !
На фона на мързела и неопитността трябваше да им покаже, че не е тази, която те представяха!
Голяма част от младите са дошли на курорт!

Тук се играе със стратегия. Отбора я посъветва да играе така. Трябваше им тая точка. Но и младите коментираха същата стратегия.

Момичето има стратегия-избра съперник,който е по-слаб,за да тества себе си. Вече знае кое ,как е и ще бъде недосегаема.

Но въпреки отпадането си Мирела грабна сърцата на зрителите пък и на отбора на старите надежди, които я подкрепяха през цялото време, въпреки че е противник.

Браво Мирелка! Ти се бори достойно и не се предаде! Сама за себе си, си победител! Ти си прекрасен и лъчезарен човек! За толкова време не нагруби никого и не се оплака от нищо! Изключително достоен човек си. 🍀

Много съжалявам за Мирелка! Чаровна, усмихната, добронамерена, работна, любезна! Малко са на днешно време такива млади момичета и момчета!

Браво Мирелка!! Смело напред момиче, ти си добра, истинска и много щура! Успех ти пожелавам във всяко начинание!! 😇

Много позитивен човек, но падна като жертвено агънце заради избора на Калин да не прати Ванчето. Беше ясно, че старите ще играят за точката и то лесна такава и затова и не се израдваха въобще включително и Аксения. Държаха се така все едно те са паднали, което беше достойно поведение. Освен това помагаха и на Мирела в някои от игрите със съвети. Нека младите видят как трябва да се държат, защото миналата седмица и в предните като побеждаваха имаше едно крякане, викане, бягане и закани с жестове към старите.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!