fbpx

Аксения се нахвърли върху Камелия във „Фермата“

БТВ

Кадри БТВ

Камелия за пореден път бе основата на скандал между жените в стопанството на „Фермата“. Успя да вкара интрига между Веселка и Аксения, която бе напът да разруши приятелството между двете дами. От тънко подхвърлената реплика за това, че някои само си почиват избухна скандал при опита фермерката да вкара ред и справедливост между участниците.

външна реклама

Противно на очакванията й, че Аксения ще си вземе забележка, тя точно обратно, нахвърли се върху нея.

Ти сама го правиш на проблем бе човек. Абе я се… Ама аз о-о-о… Въобще няма да се обяснявам повече. Ще дойдеш сутринта и ще ми говориш за Камелия рано, рано. Тя прави номера и ти й се връзваш.

Това засегна много Веселка:

Значи човекът, който до вчера ти беше приятел те дразни, обърна се към нея и продължи, много ме нарани поведението на Акси, винаги съм я защитавала и съм била зад нея. Очаквах същото и от нея.

Мъжете коментираха ситуацията отстрани. Евгени констатира:

Калине, пак се сдавиха!

Аксения поиска и обяснение от дамата, която бе в основата на целия скандал, която съответно се измъкна и й го върна за това, че Аксения не се полъга по привидно искреното й мнение, че иска да се сближат и да има приятелство между тях.

Жените изкукаха вече! Лошото е, че се поддават на интригите на Камелия и не всички го разбират и тя е доволна, защото започнаха скандалите. Тя вече влезе под кожата на Нина, която и без това си беше лабилна и малко и трябваше.

Аксиния е такава артистка и така и работи устата ,че може да бъде адвокат на мафията…..И Камелия е същата лицемерка….
Веси,Веси няма да се справиш с тези кокони. Това пък е мнението на зрителите за създалата се ситуация.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!