fbpx

Абровски от „Има такъв народ“ с 5 неудобни въпроса към Дончев

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Пет неудобни въпроса, свързани с разкритията на комисията по ревизията в 45-ото НС зададе на Томислав Дончев бившият депутат от „Има такъв народ” Пламен Абровски.

Той излезе с позиция във Фейсбук в отговор на интервюто, което даде Дончев в сутрешния блок на бТВ, в качеството си вече на „буден гражданин”.

външна реклама

 

Ето какво написа той:
Преди малко чух какво каза в национален ефир бившия вице премиер и настоящ буден гражданин г-н Томислав Дончев. Вследствие на чутото реших и аз, като бивш член на Комисията по ревизиите и също настоящ буден гражданин, да кажа следното:
1. За казуса Илчовски – Разбирам желанието на ГЕРБ да принизят темата до търговски спор между две дружества, но все пак е хубаво да коментира предмета на спора, пречупен през призмата на дейността на съответните държавни органи. Свършили ли са си работата НАП и КФН или не? Защото ако не са си свършили работата, то тогава попадаме в две страшни хипотези – или те не работят, или някой може да им нарежда в определени случаи да не работят. Защо няма коментари по това?
2. За Комисията по ревизиите – Това което показа работата на тази комисия за краткото си съществуване беше, как се променят закони, за да се узаконят определени неща, които са недопустими. Ще дам два примера:
– ВиК Холдинга – установи се, че се наливат милиони държавни средства във финансово закъсали ВиК дружества без да се изискват оздравителни планове и без да се сменят управителите на тези дружества, които реално са ги довели до този финансов колапс. Защо? Защото закона е така написан, че трудно се сменят управителите на държавните фирми. Отговора на представителя на ВиК Холдинга за оздравителните планове дори не искам да го коментирам.

Целият текст четете тук:

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ники Кънчев с благодарност към Перник: Събрахме над 20 000 лв за Цвети

външна реклама Снимка профил ФБ Ники Кънчев изрази огромната си благодарност към жителите на Перник, които се отзоваха на призива му да помогнат на болно момиче. Бе организиран концерт на който се събра сумата от 20 000 лв. Ето какво още напика той в профила си в социалната мрежа: външна …

Новини
Предупреждение за високи температури днес

външна реклама Снимка pixabay Половин България е с предупреждение за адска жега. Температурите ще доближат на места до 38 градуса. Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издаде предупреждение от първа степен – жълт код, за опасност от високи температури за 12 области от Западна и Централна България. външна реклама …

Новини
Банките в България премахват срочните депозити

външна реклама Снимка вихрогон.бг Депозитите на хората се превърнаха в разход за банките. Старото правило „Бели пари за черни дни” по време на криза доведе до сериозен ръст на депозитите през пандемичната 2020 година. Само за година спестяванията на домакинствата са нараснали с 12 % – до 63,5 млрд. лв. …