fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Диджеят Христо Видев даде всичко от себе си в Стани Богат, но в крайна сметка остана разочарован от представането си. Ицо, който обича също да пее, да рисува и да танцува, се справяше добре, докато в един момент въпрос за високи сгради се оказа непосилен за него.

Преди това работещият в международна трейдинг компания млад мъж остави добри впечатления сред публиката, след като обяви, че ако спечели голяма сума, ще я инвестира в довършването на второто си висше образование, както и в музикални проекти. Иначе той вече е завършил макроикономика в Пловдивския университет.

За 1000 лева той бе попитан: Кой филм не разказва за приключенията на двама чешити, принудени да работят заедно с комични последствия? – Танго и Кеш, 48 часа, Смъртоносно оръжие, и Под обсада.

Христо бе искрен и след като призна, че не знае отговора, реши да използва 50 на 50. Когато компотърът остави Танго и Кеш и Под обсада, играчът правилно предположи, че в първата продукция участват комични герои, които са изпадали в комични ситуации, и маркира втората възможност.

Въпросът за 1500 лева бе: Кой древен народ е говорил на език, наречен науатъл?, с опции Етруски, Ацтеки, Нубийци и Маори.
След кратък размисъл ясно пролича, че Ицо видимо е разколебан, и единственото, което знаеше беше, че ацтеките са от Латинска Америка. За да е по-сигурен, той се обади на своя приятел Ивайло Асенов, който му помогна именно с Ацтеки и го остави на стола на богатството.

Сумата от 2000 лева бе заключена от Видев, а за нея той бе попитан от Михаил Бибалов: Кой е най-високият небостъргач в САЩ? – Уулуърт Билдинг, Емпайър Стейт Билдинг, Крайслер Билдинг и Сиърс Тауър. От четирите възможности Христо бе запознат само с Емпайър Стейт Билдинг и според неговите разсъждения, щял да е чувал, ако има по-известна сграда от него, въпреки че това не означавало, че Емпайър ще се окаже най-високата.

Той повика на помощ публиката Мартин, който за съжаление не можа да му бъде полезен. Ескурзоводът предположи, че Сиърс Тауър е в Канада и се раздвои между отговори А и Б. Двамата така и не можеха да вземат единодушно решение и се наложи Билалов да ги подсеща, че е крайно време да разбере какво мислят.

Тогава Мартин призова приятеля си да „стреля“ смело и Христо заложи на Емпайър Стейт Билдинг, но това се оказа грешка, тъй като верният отговор бе Сиърс Тауър. Така Христо си тръгна със скромните 500 лева, а изражението по лицето му показа, че изобщо не е доволен от себе си.

„Сиърс Тауър не е в Канада и това е мястото, на което всички искат да отидат, когато посещават град Чикаго, защото е най-високото място. В Сиърс Тауър има ресторант на два етажа, мисля, че даже три, а от 2009 година Сиърс Тауър се нарича Уилис Тауър“, обясни на двамата Билалов в телевизионната игра по бТВ.


Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!